[JTBC/Netflix] 我的出走日記

803 回覆
33 Like 8 Dislike
不過呢套野對美貞內向方面個描寫都算誇張
出走同好會個矮仔組長叫做正常內向人
美貞呢個level其實已經係去到抑鬱或者係自閉症

其實主要因為女主嗰frd嗰句嘢 話咩唔好似佢咁渴望愛
女主聽完之後苦笑 硬係有少少暗示咗結局咁
希望你係燈
睇埋今集美貞個改變好大原因係因為具氏同佢互相比力量大家
唔想再有2521呢d欺騙觀眾感情嘅劇情出現
係有少少誇 美貞連對住frd同屋企人都咁寡言
正常內向最多怕生
Hope so 我都唔想又一套be

請食飯都掩蓋唔到呢個畫面太衝擊
佢屋企三個仔女個性格都成長到好扭曲
子不教父母之過
睇到小小心動
其實有好多城市人都係咁樣
係被世界忽視嘅introvert
下 佢同具氏講d野直情有小小反社會喎
我自己測mbti都係偏向80%嘅i 但佢呢種已經唔係內向咁簡單
係反社會隨時想自殺嗰d 可以去隔離還有明天客串
扭曲嘅又未至於嘅
發現細佬條線都幾灰 現實問題
偏激囉
呢幾集家姐比我感覺乜都搵野賴 好似問題唔係出自自己咁
二哥係慘嘅 但佢對其他人好aggresive個性格睇到我覺得好奇怪
今集仲要問都唔問就幫人執樽 如果我係具氏見到有人咁郁我d野一定發脾氣屌
至於美貞我覺得佢就黎可以去隔離還有明天客串
特別社會上只接受外向嘅人 就算I都要逼住變E...
指邊pair
而家美貞似fuckboy, 具沉船
智媛與具
美貞都係腹黑黎擺低班同事d機票
個二哥同個fd個心態真係唔明 定係韓國鄉下人家係咁
入人地屋企已經非法闖入民居 仲講到幫佢執樽係恩賜咁 小癲
講沉其實兩個都沉得差唔多
不過佢地兩個講野好老江湖 flirt到飛起
又時機又行動 唔會係黑社會/特工呀
體能咁好得幾個可能性 運動員 黑社會打手 特種兵
北韓間諜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞