[JTBC/Netflix] 我的出走日記

803 回覆
33 Like 8 Dislike
大家姐俾表白後反應個段戲 講yes做得好好
好切合嘅個角色嘅性格
呢個admin次次都咁update
嗰個位其實幾心動
「你唔好去剃頭啦 我黎做嗰個人」
我唔太完全理解理事講分手個段
佢會覺得欠左女人係因為無完全付出?但佢又會次次做講分手果果?
正過直接話拍拖
應該係佢認為啲女人永遠覺得男人欠左佢地咁
永遠自己嘅時間就係時間
自己出去social就冇問題
條仔出親去就打爛沙盤問到篤
個個覺得佢成日拍拖/講分手 就係player
但佢其實次次都係認真對待
所以佢覺得段關係唔平等而分手
netflix korea個pr要比雙糧花紅啦屌
其實佢個point幾ok 自己去邊都比人審犯
隔離嗰個就有理冇理去邊都自由自在
同埋雖然佢係長期拍拖但冇試過一腳踏兩船或者換乘
理事似係享受追女 拍拖
另一方面 女仔又係鐘意俾人追
追到手就唔同講法嘅
呢個新女都唔係話完全唔鐘意理事
佢有啲係發緊脾氣 嬲理事同大家姐太close
女仔好多時嬲咩唔會講出口 覺得另一半會明
想理事tum 佢
但睇返佢地對話理事追左手之後都冇話懶懶閒
個女仔提過嘅地方佢都記得 問佢去唔去
遲放工又等佢 點知野又唔食 所有提議都bam哂
同埋個女仔都承認左自己係想測試理事
理事俾唔到安全感新女吧
理事對佢好似凑女咁 例行公事
唔知之後佢同大家姐同離婚男會對點發展落去呢

其實大家姐性格真係幾好
11集見離婚男趕頭趕命返嚟同佢講休息一分鐘同埋對美貞講唔好不安 你值得擁有好嘅嘢
最麻煩係單身老豆家姐
大姐當時講嘅野係好出口傷人 我都覺得好乞人憎
但呢個始終係大姐同單身老豆兩個人嘅事 佢地自己已經拆掂左
加上大姐本身係自己fd黎 完全唔比個fd解釋就當左人係世仇咁
三姊弟老豆真係超級廢老黎
淨係敢喺屋企惡
李民基個角色越來越煩 攞人地架車去威去扮野 有少少狐假虎威 睇到好燥
預告最尾大嗌廉美貞把聲係具氏黎 netflix韓文字幕會寫埋咩角色講
美貞話要捉個人食之前仲要望一望具氏 有D可愛
So far三姐弟 最鍾意都係大家姐 三個入邊得佢一個係靠自己打破困局 日常入邊點會無端端有個孫錫久借車比我同崇拜我
冇必要特登比較大家姐走出得咁快個理事都幫左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞