[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
當之無愧
我係加拿大 日日都見侵嘅新聞 量仲多過弊燈
呢點我有保留: 普京同佢D黨羽會躲喺西伯利亞末日城市, 陷星剷後再利用末日城市入面保留的人力同資源再次侵略. 國際秩序, Law and order, 甚至人類文明已不復存在, 到時再冇人有能力擋住普京.

條白卡肯定會將呢個瘋狂計劃都考慮在內.
咁美帝一定有考慮依個情況
呢個就關乎到, 各國點樣喺陷星剷核戰中, 最大限度地保存有生力量, 美國應該唔使點擔心, 只係要擔心英國同歐洲各國, 俄羅斯惡搞地方在於西伯利亞真係太大, 太多地方俾俄羅斯喺保證互相毁滅中保留有生力量

最少各國依家一定唔可以坐以待斃. 政府又好, 夾埋私營公司都好, 都要盡快建立各種方禦方案.
作為 figma 用家表示心涼
點會少事
成 team 人 streamline 好晒啲作業流程
demo 同 animation 都係靠 figma
支那有咩代替品?
Adobe XD 同 Sketch 都唔係支那
再向下數用 PowerPoint/AI/Gimpy 都唔係支那嘢
對比返奧巴馬乜都無做過都有得拎
呢條白卡佬一定要死

人人得以誅之
俄羅斯可能連衛星導航系統都無.要用北斗系統.
Figma其實主要用途係咩?
第一發係標槍,第二發唔知,但似乎唔係nlaw唔係標槍。
嗰架係咪補給車,好多彈藥喺入面?正常無咁大爆炸力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞