[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
佢應該講係送咗兩機防彈衣同頭盔過去
有定心理準備,可見將來我哋不得不玩現實版Fallout
遲d連iphone都冇哂貨。但有iphone都冇用,apple唔提供服務的話iphone只係一部裝飾品
歷史不嬲都係咁
一二戰堆南美洲都係戰勝國添
波羅的海三國再次聯合呼籲在烏克蘭上空設立禁飛區
又係VDV, 打完今次要幾多年搞返好隊空降軍
真盟友
第日連App Store都Block埋俄羅斯,部iphone真係變番部純電話
守先最麻煩,管理城市又要好多人手~
日本自己衡量得失啦
唇寒齒亡,真係驚架

成日俾人收皮得多,唔可以再犯前人既錯
https://twitter.com/ralee85/status/1500794161963937793?s=21
呢條友track住俄佬官方公佈傷亡
大半都係vdv
唔會多舊魚.
咁理論上係
堆南美洲國家去到1944年底,甚至1945年先對軸心國宣戰,成班勝利球迷
好似一早block埋喎,不過唔緊要,俄羅斯仲有鴻蒙os可以用
都respect州長嘅
唯一不滿佢死要拉埋國會事件講, 明明同war crime差天共地
其實好多左膠都有出聲, 不過係無反侵時咁outspoken咁organized囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞