[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
嗰啲就真係磨菇鵝仁
far left 同 far right 不嬲智障
大部分正常人都唔會咁諗
當地面部隊都攻唔入大城市,要靠飛彈屈距離
海軍更加唔會諗玩登陸作戰啦
今次shame the victims既左膠可能唔多,
但左膠本身就係智障, 為數不少.
你諗返熱狗同陳雲你咪明
far left 同 far right 仲衰過熱狗幾倍

有時係價值觀太偏
有時純粹別人反對我支持
咦你地反美心普京啊?
等我撐下先
睇現況, 個消息係吻合.
亦符合獨裁政府既特質.
應該要等odessa東面班俄軍推到埋黎先
但呢一兩個星期都推唔郁
陳雲其實由頭到尾我都無睇佢啲野,
一直覺得佢係傻佬一名, 甚至覺得佢既年紀可能係高登仔.
希望俄軍艦隊仲有啲良心
孤立主義 + 超級大國
其實你地日日屌既右膠
先係18,19世紀美國人意識

1.比較重視宗教
2.反對干預歐洲 門羅主義
你唔搞佢 佢就唔理你地歐洲人點搞
18 19世紀既美國仲未係世界霸主.
當時各國仲係殖民者, 英法西殖民地周街都係.
18世紀美國剛剛獨立, 19世紀美國介入世界事務係無咁深.

奇異博士奪獎「高舉烏克蘭國旗」公開聲援:別再退縮!
今日無咩update?
咁捉完又放,捉完又放
邊有野食
日常食物同軍糧係兩回事黎.
補給難度亦係天潚之別.
isolationist係左右都有,越左或越右通常都覺得自己好撚忙,外國嘢少掂為妙
但係呢d係盲,或者當人係盲
https://twitter.com/RonFilipkowski/status/1504244620150063104
我又po多次先
https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html
從24號俄羅斯入侵烏克蘭後,交戰雙方損失的裝備及載具記錄
(當中只計算有圖片或影片佐證的記錄)
至17-3-22 12:23為止,俄軍已經損失逾1380架載具

呢個會唔會係支俄合作嘅鐵證
支那想扮中立都冇用
啲軍貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞