[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
普太淋同俄羅斯極右民族主義者makarov一模一樣
https://callofduty.fandom.com/wiki/Vladimir_Makarov
3個都有可能
其實俄羅斯只係好戰 但唔代表好打得
近代戰爭結果多數都係慘勝
佢只係個敗家仔啫
唔係佢老豆留低一堆坦克同核彈
佢邊有得認第二
丨據俄羅斯衞星通訊社,白俄羅斯總統亞歷山大•盧卡申科時説,俄羅斯向烏克蘭提出的條件烏克蘭完全可以接受。他説,現在還有烏克蘭和俄羅斯達成一致以及普京和澤連斯基簽訂這個協議的可能。如果澤連斯基不同意這一點,他將被迫在短時間裏簽訂投降協議。

盧卡申科表示相信,近期烏克蘭和俄羅斯的行動將和平結束,而俄羅斯將不會輸。

盧卡申科還強調説,西方不會成功把白俄羅斯捲入這場對抗中,因為他們有足夠的智慧不參與這種衝突。

契弟都係唔想落水定係應該理解做普京叫就會落
普太淋死,先可以令到支蟈少咗個朋友
次次俄羅斯雞蛋挑骨頭做分化撚(十足十支蟈派人去時事台同波台兩邊分化)分化台韓日,分化烏克蘭同波羅的海三國,分化烏克蘭同波蘭,分化波羅的海三國同波蘭,分化波羅的海三國同芬蘭瑞典
巴打好似3日無入黎?
保重身體.

既然返左黎, 一齊睇普京點死.
普太淋死,先可以令到支蟈少咗個朋友
次次俄羅斯雞蛋挑骨頭做分化撚(十足十支蟈派人去時事台同波台兩邊分化)分化台韓日,分化烏克蘭同波羅的海三國,分化烏克蘭同波蘭,分化波羅的海三國同波蘭,分化波羅的海三國同芬蘭瑞典,分化波蘭同芬蘭瑞典,分化芬蘭同瑞典
最好啦 最驚佢縮
別斯蘭用温壓彈炸
極左zakhaev復甦蘇聯
極右makarov復甦沙俄
契弟彈出彈入好多次啦 應該比普京推佢落水但契弟唔想燒到去佢自己度

至於上面講嘅談判 我都係對俄佬抱住一個懷疑態度
可能普京話 人人有份永不落空

睇班小粉紅點兜
今日無左殺俄狗片
即係普京唔喺俄羅斯?
去佐東面?
想射野?
有人講過,如果要打俄羅斯嘅話一定要打埋白俄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞