[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
傾唔掂應該直接唔傾?反而覺得有d野一定要大佬自己講出嚟
放核化武俄軍一樣會中,佢地距離城市都係幾廿公里遠
我都覺得係, 不過小心啲總係無壞.
戰術上要重視敵人.
你地班仆街唔準再banc

鄭立:俄軍並非追求閃擊戰,而是以大縱深作戰全面壓制敵人
https://lih.kg/2905876
其實你不如念念俄佬啲核仲用唔用得仲好
烏軍隨時反CUP添
當年俄佬咪諗住掉核彈. 但俾美國阻止咗囉
明明係美國協調
老毛吹到咩 六億人民六億兵 萬里江山萬里營 , 嚇怕咗俄佬, 取得最後勝利
傾得掂唔洗大佬講, 係傾唔掂先要大佬出馬.
飛行網顯示,有最少4架俄政府專機往莫斯科方向飛緊,同時,有一架RSD075無寫目的地嘅專機,特登經西伯利亞北面向東飛,個樣唔太似喺喺俄境內降落
其他國家唔敢講
英國應該會開拖
射唔射核就唔知
核戰真係毫無討論價值
冇人想核戰冚球鏟
但如果要黎唔該快啲唔好拖泥帶水
既然講到臨輸就一定射咁索性快啲射啦

俄佬贏就民主世界崩潰
輸就冚球鏟
咁是但啦咪撚柒煩呢個世界要唔要都罷就
冇一座主要城市係攻到落嚟
俄佬全部軍隊塞係郊區等俾人打
冇人會當烏克蘭輸啦
一樣中普京唔care啦,班垃圾都攻唔入基輔
直接同基輔一同消失吧
俄軍就算陸地發射核彈唔用得,但有戰略核潛艇長期候命,點衰都有核打擊能力
咁仲好,快啲射
自己講得唔好,sor

個分岐未大到美中直接say no, 反而傾到計有大動作有得傾要老闆自己deal
俄佬確實係擅長冬天打仗, 但肯定唔擅長無油打仗
錯了,倒轉係傾掂先會搵大佬出黎攞彩的。估計係大陸想跪低了。
夾埋拜登聽日同習總傾電話件事一齊睇
唉, 我好希望你係啱.
但習帝既過往都係揀錯
題外話,烏克蘭武肺群體免疫咗未
有老有嫩,就算輕症頭暈發燒,要走難/避難都真係百上加斤
但暫時好似得圖片報有講
都係保持小小距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞