[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
契弟最叻口講一套做就另一套
中國最多騙子
用核武係毀滅一切, 包括佢既理想與野心.
不過, 失敗既獨裁者會攬炒一切.
暫時好似剩係將一堆同政府有連繫嘅app下架,同埋唔可以再買到app/in-app同充唔到值,不過咁已經夠抵死
Arnold係共和黨人但反侵
之前網上有片, 開口反對既人一被人聽到就即場被帶走.
今日支共風向有d奇怪
真係隨時轉軚
咁樣維尼就可以成功跣鳩普京兩鑊
呢堆仲停喺前蘇聯的老而不同普京一樣,殺佐成個族群的未來。佢哋係唔係想俄羅斯人從此喺地球上消失?
有咩用,覺得而家係軍備水平問題
俄佬以前恰鳩d無軍備既小國就ok,而家烏克蘭算係一個中型國,仲要有歐美軍備加持,打條撚

強如美國都係打下中東d垃圾國家刷下經驗包
有冇內地傳媒用華文去講俄軍戰爭罪既事?
我都想知
但我諗睇完聽日維尼拜登傾成點就知發生咩事
你睇吓外媒就明,重係侵侵侵侵侵侵
狂熱美國愛國使者shepherd因為中東3萬美軍俾makarow核爆,搞到shepherd痴痴地變極端美國主義者
信佢都傻
你見佢投票就知佢咩料
有睇開
NYT剛出文確認hunter biden有被調查
file來源係佢地一直聲稱唔存在嘅hunter laptop
然後好多死鬼仲係到but trump xxxxx

A New York Times article details the Justice Department’s inquiry into Hunter Biden’s business dealings, including emails between him and his associates obtained by the publication from ‘a cache of files that appears to have come from a laptop abandoned by Mr. Biden in a Delaware repair shop’
https://twitter.com/nytimes/status/1504476434043002899
呢隻野好勁嫁 之前係中東專斬isis 高層
可以精準斬到高速行緊既車又唔會炸到隔離
不過烏應該都唔識用 要等美國幫佢set
more:
https://twitter.com/AliAbunimah/status/1504422765239042048
big tech又唔比人po link又刪po
學中共打鳩越南、印度咁囉,任你講啫,普京只要攪掂制裁,退先係醒目
大陸仔好惡
以為支那軍隊好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞