[D22,23] 抗俄衛國 101:Slava Ukraini ! /烏克蘭尋求組成有別於北約的同盟

1001 回覆
58 Like 2 Dislike
烏反攻
其實睇到今日美國咁大批支援, 俄軍係應該撤退
形容得幾好,不過lv 5 唔係唔會死,lv 50 出大絕攬炒就可以一擊必殺,不過之後全世界會仆街
普京都唔會肯撤啦
佢分分鐘出核同全世界攬炒都得
炸到俄佬仆哂街
https://t.me/nexta_live/22049
用唔用核彈係假議題,因為你根本無能力左右佢用唔用,所以係唔需要討論
烏冬二戰復古炮灰兵開始入場

普京退既話收硬皮
簡單d 黎講
要救一場火,唔洗夾硬撲熄佢,最安全方法係cut 斷供氧。

而家歐美正正就係 斷緊俄佬 氧氣,即係錢。
供武器只係唔想烏克蘭死傷。

但如果一去到出兵
就變左直頭係掉 易燃物、火水落去 場火到
更重要的係,而家火種入便係有核彈,一個鐘可以攬炒全地球文明......

其實真係唔明 點解會有人唔明
今年俄羅斯GDP預測由+3%變成-15%
係因為你唔明如果cut唔曬d空氣留左個位既話有好大機會造成閃燃
想問cut左支共未?

白羅都做埋 condom
係咪想氹白羅出兵打烏仔

白羅都做埋 condom
係咪想氹白羅出兵打烏仔
納粹屈波蘭嘅技倆
俄羅斯已經打唔郁了
https://youtu.be/QJ5C1zTc2Ac

原來老美送左100 套 呢套野
係咪我唔識軍事野......感覺好撚黑科技.....
最簡單既AK 彈夾塞唔入AR系既彈夾套已經夠煩啦

以前打wargame,
MP5 要一件vest
AR 要一件vest
AK 要一件vest
話係咁話, 請勿盡信
咁又冇咁灰, 烏克蘭軍啲匣袋只要你唔係塞隻762nato匣入去基本上都入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞