[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我見肥花有人放5仔2700 好糾結要5仔定5a
想問5a喇叭同5係咪一樣咁廢
都係唔得
用兩部機試過都唔得
試過了thanks
P6 ready
上網收左部p3double tap 同拎上手都唔識著mon,setting 手勢入面明明開左,知唔知點搞(升左an12)

又搞事

如果想等stable 12L嘅唔好裝住睇定啲先
有無咩分別

正常佢出完一個stable release 就會出ota俾beta user 跟住幫佢地opt out 埋beta program
但今次依個QPR beta係第一次做
可能因為仲係an 12所以無幫人opt out
(但見有人an 13 beta 都收到... )
頭先4仔瘋狂reboot loop
禁左一陣開機制先正常返
有冇師兄知咩事
有冇洗機
最怕一升完啲銀行app
全部又唔work
人在外國
張esim要set 3G先有訊號

pixel6
試過重設
an13最期待係per app language
等咗好耐嘅功能
有冇巴絲更新了三月update
有啲App 走哂位,個頂好似整細咗
利申:pixel 4a 5G
pixel 6 pro升左上Android 12 QPR3 Beta 1, hsbc同Citibank app都用到,g pay一陣試
reddit話無app compatibility issue同
fix 左wifi
WiFi未試過有問題,淨係希望佢fix到個mobile network battery drain, 之前一去到d收得差嘅地方d電就去得好快
4A 今日突然用唔到Google Pay...
買外賣用Google Pay 出到card但俾唔到錢
你嗰條線係叉電線同係可以做files transfer?唔係條條USB線都過到data架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞