[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
same 用一陣要抖下
唔係長期熱 但一叉電完即用好易熱 等一陣先用就冇事
我懷疑beta 版推高左個kernel所以快左 但同時易d熱
都係4a 同 5a

相類似定位都無乜特別
最搞笑係飛航模式個network都係會食電
你睇下訓覺個段時間有咩app燒電
我部4a升完覺得慳電咗之前一日三叉
我有google到呢個,但睇完都唔明
btw. 我見佢話開左就𠐔關最佳相片,咁我都唔知開唔開好
4a升完12L慳電咗
想問下各位會唔會為左5g轉手機?宜家人仔啲5gplan百幾蚊就有,Google仲未支援香港5g
唔會
激卡4g都百幾mbps 冇上5g必要
用過下5G 唔係快好多 同埋成日收到5G 又食電好多 所以都係4G好d 不過都睇你需求啦 我自己用21M速度都ok 所以唔洗5G都得 仲要無限用量
利申 csl派5G sim果期既體驗
6pro隻白其實都幾伏 上下根本一樣色
用緊5有諗過
試過root咗去玩咗陣5g 唔係話真係快超多
而市面上真係冇一部機係想換..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞