[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
哈哈哈 訓醒睇返又變返一張

多謝解答
play store dl野成日去到8-9x%就唔識郁,有冇人都係咁
用緊4a
會唔會你個router有問題?

我之前都係咁(pixel 2),dl唔到(其他上網果d冇事,不過Google drive upload都係唔得),要轉用data上網先update到d apps。之後換埋過router就冇問題。或者你可以試試reset router。
我係beta S3B1 sideload又唔得 又唔想洗機
逼住食佢啲bug依家傾個電話都要咇十幾廿次
今日唔係出左個15mb patch咩?
有冇人update完,開銀行App出黎登入時,個指紋公仔唔岩位? 我發現個位係要按個公仔高D 先中,佢盞燈都係高左(定係個公仔低左)。

開頭唔為意,登入唔到係咁ERROR。
嚟緊消費券想用嚟買P6
想問下各位巴打係香港買既話邊間鋪比較好
PRICE .COM個啲查親都話係黑店

無收到依家唸緊係咪要sideload個15 mb patch
有冇人更新完主頁面唔見咗天氣
明明設定有開 之前都有
依家得返個日期
唔該巴打,咁想問下有冇話唔好喺邊地區買?見佢個網有分us同jp,想知係咪某啲地區會有鎖機之類?
jp影相有聲 其餘一樣
好,唔該晒
見上面巴打講個間P6 pro個價好似幾抵
準備買
繼續無限delay
pixel 10之前賣街當贏
又延期
得我一個係咁
Pixel 6 pro 更新完轉task 個screen 而家會blur
想問下有無人知點樣唔blur
連登 app 一 set 完 app password, 之後開 app 就彈 app
彈到係冇 send feedback 果隻

係唔係 6pro 問題?
連登問題
你入站務台睇下就知
更新後
Set pin彈app
不定期freeze畫面/lag/彈app
6pro有冇人用用下會touch冇反應?
要㩒power 兩下熄mon 再開mon 先得
3月update 後呢個情況密左
前兩日先買咗部p6
各方面都正正常常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞