[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
其實而家係冇可能係香港買到pixel stand 2nd,搵極都凈係Carousell有,好似用唔到消費劵
今次update 完個小更新
仲嘥電過之前
差完電100%
1mins後即變99%
美森英森囉,都送香港
先達d鋪頭會唔會有入
未去望過,不過price.com完全搵唔到有舖頭賣
有諗過,但係想用消費劵
好似有印象,爬下文睇下點搞先,thx巴打
我都有印象 但唔記得邊張卡
https://github.com/GeekTR/PrivacySpace

用呢個hide返已隱藏既Magisk就用到 記得係白名單揀返Magisk同埋係主頁長按Magisk關聯返launcher 唔係搵唔返Magisk App
日水影相是咪有聲
我仲點影裙底
所以我去重慶大廈買美水,好似仲有貨
影自己裙底有無聲有咩相干。
但如果想日版影相無聲,可以裝GCAM。
美水 唔駛諗咁多
要其他師兄作答為實。
我嘅經驗係以前有部日版HTC butterfly 3, 裝左GCAM 有個option 可以關shutter 聲。亦成功關上。
唔使 root, 不過史前嘅事,牌子亦都唔同。最好都係由其他師兄作答為實。
唔使.上xda搵返自己部機型號嚟裝就得.
https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/
之後好似上面位師兄咁講熄咗音效就得

利申5仔日水
Btw啱啱upload張相上嚟又發現多個bug,揀相upload 上嚟嗰張preview同upload 上嚟可以係唔同相,都唔知係連登問題定系統問題Android 12L
係香港玩埋依兩三年就係咁先
咁執著做乜 日常消費都去曬
食嘢+supermarket呢啲expenses走唔甩
巴打們知唔知加拿大版本同美版分別大唔大?見金色有加拿大版賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞