[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
今日同人買a52s,三星張封條膠紙開左,冇其他封條了
想問點check破處日期

QPR3 有Beta 2了!!

唔通Pixel 6嘅訊號問題會有改善
利申更新緊
雖然本物冇咩斷線問題
食電情況都輕微咗好多

更新完好似快左
Android 12 QPR3 beta 2 patches Dirty Pipe on the Google Pixel 6/ 6 pro

https://www.androidpolice.com/android-12-qpr3-beta-2-patches-dirty-pipe-google-pixel-6/
反而12 April 就冇
唔知點set, 同埋點set 襟一下mon就著時間
settings->system->gestures->tap to check phone
請問痕身app 想set指紋login, 但佢個app無呢個選項, 可以點?
(已update app)
另, 想問, 渣打app有冇指紋login, 搵咗好耐都唔見有

謝謝
Hsbc 設定》保安相關
貪平係咁
網上有人賣 或 美水原封都要嫌

宜家對住部日版可能N手機
咁人地個網講到明會幫你check咗機先
鋪頭買水貨就有一定風險 但大家都係講個信字
所以 係預左既野
個網寫明同去到買個陣講明係兩回事
日版喺日本網買唔到?
點解會幫襯水貨鋪
etopia話一定係新貨,收貨要check清楚件貨係咪work,

佢拆盒check機保障公司我理解

但100%全新就似乎唔係真的
etopia話一定係新貨,公司收機果陣要check清楚件貨係咪work先攞出來賣

佢拆盒check機保障公司我理解

但100%全新就似乎唔係真的
冇封條咩?
咁在意係咪拆過,見到冇封條膠紙就應該走
呢D真係咪貪平, 買美水又有封條同可以set影相冇聲不知幾正同埋唔貴得幾多
佢美版得黑色
etopia個價錢咁平既

599usd 4700 賣 4080

899usd 7050 賣 6080

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞