[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
準備由契仔Nokia 轉P6
邊度買好
覺唔覺得pixel 個mon偏黃?
自己都好想買pixel不過睇咗咁多post, 如果唔係玩開電話好似會比gp玩返轉頭多d
係架
用緊13 pro max 同埋6仔, 唔覺
同埋算有option俾你較自然定強化(味精)
我係4a 同5a,都覺得偏暖色
我覺得暖色睇落係舒服啲, 可以話偏暖嘅
但又唔會話你睇張相會唔同色咁影響正常用
無知問:root左有冇得set冷暖RGB?
點解咁執著要用消費劵

你銀行啲錢唔係錢黎?
可能係學生
學生咪買百佳禮券同老母換返cash
唔知咩人啦,幾百蚊都冇就買超市現金劵啦,學咩人買奢侈品
我自己就好彩,買到部正常p6p,到而家都冇咩大問題
驚既,其實香港想玩stock android,應該冇乜得㨂,仲有moto同sony既,好似係
自己用緊oneplus唔想再用大6機,心大心細gp5a/6 或者Samsung s21fe好
1. 加到Mastercard 落google pay
2. highlight 到
有冇人知etopia點用消費券課金,佢個網果3款俾人方法都用唔到tapngo,whatsapp都唔覆
我想買電話姐
有得比信用卡就用到
得bank transfer, fps, payme揀
哭能左
平平哋玩住p5a先,p6就真係撞手神
連登我都係會出唔到google search,但如果你highlight咗佢,跟手scroll少少,佢又會彈返google search比你揀
利申:p6p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞