[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Anyway唔該晒上面幾位巴打先
呢句真!指紋咁廢解釋唔到
3axl 更新完倒水
我用P5 root完我用開嘅銀行app都用到
係有一次Google service update咗嘢之後搞到Google pay用唔到
等唔切fix所以unroot番
搞咁耐都係仲冇咁多bug
係咪應該得出到第三代(自家晶片)先得

利 pixel 5
有無鎖嘅做乜要搵個解鎖版?
試過 斷線問題冇咗
其他一樣
search pixel 6 見到
唔識所以問下又費事問太多
冇試過 主機唔用beta啦
我明喇。你想要慘色但 599 果度無貨。最平果個係 T-mobile unlocked.
但呢個都要 700鎂。
唔趕就等得閒上去睇下幾時返貨。
旋轉都見到有人放,唔使5K。
downgrade要洗data

所以我仲strong hold緊12L beta3等三月更新
多謝巴打
請問開咗Adaptive brightness之後一兩日 佢會自己熄咗係咪正常?
有冇人試過一叉電個battery share 會自己開
係咪傻㗎
正常 一向都係咁
https://support.google.com/pixelphone/answer/10107702?hl=en
When your Pixel phone is plugged in and charging, Battery Share turns on automatically for a short period.
係喎 唔講都唔知添
有冇人更新咗連登之後
睇post lag到仆街
ps: p6pro
幾時更新?
上一個version已經係2021年12月
今日
[置頂] LIHKG 更新公告 (2022-03-18)
https://lih.kg/2933177
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞