[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
部4a少少爆mon
唔計6a 如果要7 計計埋埋攞到手分分鐘下年 唔係太頂得緊
流浮山摺機我又冇興趣 淨係想要隻流浮山錶
anyway thx 巴打

另外 屌你老母google幾時出返細機
見大家新機災情咁
擔心pixel越做越差
6個鐘screen on左右
部機有問題食晒啲電
似係粒U問題多d
係咪今晚更新?
後備機用緊pixel 3
嚟緊想升級
水貨pixel 3有無舖頭肯trade in收?
留返黎做後備機啦
部機已經攞咗嚟做公司機
因為公司部小米廢到癲
依家疫情接少咗好多電話
部pixel待用一日無用過已經無咗50%電
仲要1年前先換咗新電
正常用的話我諗半日都頂唔順
所以先諗住換
見Amazon己經有6a殼賣
12月入手6PRO到而家, 影相真係好靚
係由12 升 12L BETA 中左電話BUG, 一個三分鐘電話, 斷三次
迫住洗機再轉返12, 電夠用一日有多
BTW 未買就真係唔好買, 等多兩代+唔用3叔MODEM應該好D
巴打之前有冇成日斷線?
嚟緊諗住開個ESIM用,但驚同平時一樣成日斷
Google I/O 近了
依家試下你個方法先,我冇一個update fix到斷線
bug到講緊電話影唔到相,忍唔住自己flash去Android 13先叫穩定返,但斷線都係咁
無再delay就嚟囉
入左黎睇先知原來咁多人咁多問題
用緊6pro 一直有啲小問題都唔太介意 開心使用中 都唔知究竟係我睇得開定點
有冇人更新左beta後聽聽下電話會無啦啦咇勁大聲跟住收唔到?
beta version bugs
我就係最初正常既update冇用,見有人話12L fix到先上beta
點知愈整愈衰
我一開始都係咁,不過最近佢玩到聽電話都出事就忍無可忍
自己flash住去android 13,再等D人講下最新個release點先再諗

有無人知pixel 4a 點set呢到? 係同一個位唔見有得set
利申:Android 12

animation 就double tap 實則就single tap
無事嘅無出聲啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞