[親生仔] Google Pixel 討論區 (78)P6再苦等更新

1001 回覆
9 Like 4 Dislike

啱先拆個sim 卡托出嚟,佢自己爛鬼咗
點搞好4a 5g 同4a 個sim卡托係咪都一樣?
暴力解決唔到問題
冇,就咁攞支針拮。佢彈出嚟就係咁,我灰撚咗
想問問pixel 6 pro cast過去電視係咪一定要經Chromecast果舊嘢先得?

部sony a90j 有Chromecast built-in, 但都cast唔到電話入面d 相同片過電視睇....YouTube cast過去睇又冇問題....請賜教
要裝Google home?
支淘應該有, 唔想淘唯有問整機舖有無...
其實點解pixel係香港用唔到5G
係咪水機就用唔到
制式唔同
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4541/219702/1

pixel 5a水機鋪賣三千頭
點解仲平過Amazon?
我5仔root左就用到 唔關水唔水貨事
點解Google唔俾通話錄音
用電話Google home個app都唔得,connect到電視,但只係可以控制大細聲. 用Google tv app就可以控制個搖控 (佢可以cast自己Google tv d片去電視,冇問題)。係自己影d相同片唔得.....
root咗係咪用唔到啲銀行app
google photo?
係,就咁Google photo入面d相同片想cast去電視都唔得。上網搵過話要Chromecast 或 Chromecast with Google tv果舊嘢, 但我部電影已經行Google tv, 見到有內置Chromecast built-in,射YouTube, Google tv,even fb d片上都得,係自己果d唔得....唔明
有俾過 收返啫
私隱掛
唔會 係恒生同匯豐煩少少 但都唔會話用唔到 最多做多少少步驟

有架
我冇呢粒掣

係咪要beta版?
我4a
唔係 而係要root先有
似係個內置Chromecast唔完整 因為我自己用外置既Chromecast可以經Google photos播到自己影既相同片 當然YouTube FB片果d都無問題啦
原來係咁 咁即係要買個外置Chromecast先得.....都係算....
唔該ching
岩岩send 左email 俾佢地
希望快啲搞返掂
你係咪著咗raw photo in google camera?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞