[D9] 抗俄衛國 84:冰與火之烏克澤

1002 回覆
51 Like 11 Dislike
俄佬好似啲倉鼠咁踩單車發電
普京可以點屌
叫美國唔好干預內政呀?
志願軍嚟
F系志願軍
你慌下集COD,唔會用烏克蘭衛國戰做主題咩

其中一個任務要渣米格29擊落6架敵機,另一個任務就係做狙擊手狙殺高價值目標。
烏克蘭會阿富汗化
用人命化身帝國墳埸
全部有Military background source?
少少off topic

https://twitter.com/Paralympics/status/1499979588340002816

頭先睇咗陣live 烏克蘭啲運動員就算贏咗牌 都好沉重咁 冇人知道今次比賽之後 仲可唔可以返去自己嘅國家 甚至自己嘅國家仲存唔存在
有F系飛機的自願軍
好詭異
事實真係可以咁玩
美國唔可以就陸軍
出空軍唔用美軍名又得
出無人機唔印美軍名又得
鍾意點玩都得
俄佬咩60幾公里坦克如果無神秘力量
早就全國收皮啦
60幾公里坦克 每隻發幾炮都蜜蜂竇啦個總統
你睇番志願軍background 先?呢班友d戰鬥力分分鐘勁過烏軍正規軍呀!
F系列點志願軍呀大佬,美軍專屬,烏克蘭都無買過,無培訓過點用,你F系列落場= 美軍落場,咪玩啦
直頭唔需要聽
有套documentary專講俄軍欺凌

有日係街市買餸,買到F系戰機
當年韓戰,
北韓嘅「支那人民志願軍」全部都係解放軍正規軍嚟
揸埋堆戰機同聯合國軍打空戰
係人都知f35得咩國家有
如果俄軍要夠佔領電廠先有電,佢哋全軍執咗佢啦
如果係Crimea嗰d,佔領咗8年,而知道就打人哋,都諗唔到點自己攪或者short term頂一陣,都唔該執埋佢
美國兩次打伊拉克一開波都幫佢哋停咗電廠先,等d民兵收皮

Iraq’s electricity woes can be traced to 1991, when the U.S.-led bombing campaign nearly destroyed Saddam Hussein’s electricity infrastructure. The campaign included 215 sorties aimed at Iraq’s grid. Cruise missiles outfitted with “blackout bombs,” which used tiny carbon filaments to short-circuit the Iraqi grid, also were used. Before the war, Iraq had about 9,500 megawatts of electricity generation capacity. By the time the bombing stopped, that had been reduced to about 300 megawatts. One analyst concluded that the attacks “virtually eliminated any ability of the Iraqi national power system to generate or transfer power.”
F35都算一陣整架F22話係志願軍
情況就好似瑞典架JAS-39 獅鷲落場,之後話志願軍,邊個信,等食普京核彈都似
只要唔係轟炸式咁炸核電廠, 佢一般只係洩漏,
唔會好似切爾諾貝爾咁.

切爾諾貝爾既設計缺陷係大到個中止鈕釦會加速個核反應,
所以先會爆到咁撚大獲.
睇得高達多,肯定係偷左部機
志願軍冇正規軍
即係話早兩年香港警察冇公安一樣
冇人信啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞