[D9] 抗俄衛國 84:冰與火之烏克澤

1002 回覆
51 Like 11 Dislike
VCD有返市埸
你點中的
打機中的?
講嗰個人嘅意思唔係話個核電廠可唔可以俾俄佬整爆
如果佔領咗,要整爆整得㗎
係講緊呢類炮火,可唔可以整爆個反應堆

其實我都唔係話佢啱定錯,只不過我覺得幾make sense所以post出嚟
俄佬係咪仲用緊AK系列?
蘇聯缺席,中國席位仍然係中華民國
其實可樂當年入莫斯科係一個好重要既歷史事件來

如果百事都走埋就證明俄羅斯已經返回70年代
記得之前都有其他巴打放啲 tg group 上來 不過果時冇時間去睇
巴打你可摸以開個 po 集合已知嘅 group 上來參考?
唔會用VCD啦, 北韓都睇醫hdd/usb高清片, 窮少少都睇緊DVD
4th Guards 今次真係好柒
係得,蘇聯唔會解體
普京同一班俄國軍頭應該被凌遲處死,要削一萬刀

想復活,就係有另一個替死鬼
美國民意開始大力支持no fly zone,希望NATO班仆街唔好再賴三賴四
逆轉https://www.reuters.com/world/us/exclusive-americans-broadly-support-ukraine-no-fly-zone-russia-oil-ban-poll-2022-03-04/
要睇下以色列咩反應

旨在恢復2015年核協議的談判進入關鍵時刻之際,聯合國的原子能機構週四報告,伊朗已大幅增加高濃縮鈾庫存,比以往任何時候都接近擁有足夠的近武器級材料來製造核武器。

國際原子能機構在發給成員國的一份機密報告中說,截至2月19日,伊朗已有33.2公斤的60%濃縮材料,高於11月初該機構上一次報告的17.7公斤。這是伊朗有記錄以來最高水平的高濃縮鈾庫存。
澤仔keep住公關戰打呢條線就fit
借歐美左膠民眾力量
乜撚嘢ey
Ernst & Young
美國:就係因為冇核協議,所以伊朗核武先會發展成咁,有左就唔驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞