[D9] 抗俄衛國 84:冰與火之烏克澤

1002 回覆
51 Like 11 Dislike
其實如果最終俄撚打嬴左架話會點
烏克蘭應該變到白俄咁
但歐美點
就咁由得佢
應該係攻入咗但係又唔理operation
我係俄佬最少都叫佢哋熄機啦
又一單奇怪事
怕再唔出無機會出
打埋摩爾瓦多芬蘭之類
俄軍陣亡D相傳返國內
再傳到D兵仔手機
仲有人敢勇武
f22唔覺美帝會出

事實上f22美帝好少拎上去前線較飛

唔小心跌咗落嚟已經係大輸家

反而f35都有少少可能 反正以色列都唔洗本咁用
少將: 今日 將會係祖國重拾榮光既一日
為左祖國 為左後代子孫都可以抬頭挺胸咁做人
我地要不怕犧[size=6][/size=5]

: 成全你
D預警機 電戰機同埋偵察機
出戰機入烏克蘭領空真係機會不大
f22上網睇第一次出任務係打下伊斯蘭國先有得上下

成架都係寶嚟 點會咁易放上去

而且有f35 之後

f22真係大和旅館待遇
f35 強項都係避雷達, 避s400
另一個FF, 烏軍米格同f35同時出動
一前一後, 米格係前面打狗戰
f35係好後既位置打飛機, 所有擊墜數入晒基輔之鬼
南烏啲佔領區都要用電
good news
Ukraine uses captured AK-12.
華為冇制裁掛
佢淨係送嘢比烏克蘭
然後轉頭又幫俄羅斯維修network
F-35 dogfight唔差得去邊,純粹唔係超機動
F-16要唔用掛點先打得贏
AK12 數量好少, 只係見到部分傘兵有用, 俄軍大部份仍係 AK74M, AKs74, AKs74u
你咪撚吹咁大啦 邊個信呀,你當普京on9 唔知咩,如果F系列都落左場,實屌晒老母啦
識個美軍沙展 後勤部隊 定期操槍都打 120飛
如果F系落到場,咁Set 禁飛區都Ok
F22 空戰能力比 35強一段。我覺得
SAS source?
就算有F-35入咗烏克蘭上空, 都唔會主動攻擊, 因為一開彈倉射彈就現形, 就算俄仔防空無法鎖定, 都會知你入咗嚟搞搞震

F-35嘅作用係長期滯空做前沿spying同relay戰情畀地面同遠方嘅美軍大形偵察機, 同埋做early air warning去畀烏軍防空知道俄仔來襲嘅戰機同導彈, 等烏軍自己去反制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞