美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
笑死收埋晒d利器
好期待下集lexi direct 個套drama,佢D casting 勁好笑 d妝化到有半忽似佢地
https://twitter.com/problemsthots/status/1493061046088650754?s=21
mbf s3已開hbo西班牙出到ep2
冇睇recap都唔記得哂班配角發生咩事

期待個drama
lexi平時唔聲唔聲
一野就爆撚哂你哋班人啲野
fez個腔唱歌好正
黃秋生頹廢feel唱幸福摩天輪

拎埋花著埋老西我ok
不過trailer剪到咁唔方好野
She knew everything
Fez人格係好Cute, 又唔自大,但個矛盾點就係佢係毒販+害rue染上毒癮的始作俑者(雖然佢後來好自責),仲要佢哎呀細佬ash殺死左mouse比警方調查梗,所以我覺得佢個下場唔方好得去邊 同埋唔多配Lexi 只係岩傾咁解
Maddy
同埋elena成日比啲咸濕佬痴漢睇中
好靚
唔係套套有中字要睇字幕果度list咩
低級引戰唔洗上心
Jodie qq
話說我見到jodie liked euphoria the cut interview d相
https://www.instagram.com/p/CZ9WluUuUgH/?utm_medium=copy_link
但我覺得Fexi呢一Pair好可愛喎 乖乖女配drug dealer幾吸引
抵佢成世做毒撚
呢句對白 第1次睇個鼻即刻酸一酸
S2超越咗S1好多
最痴線係明明S1已經好好睇
做定心理準備 S2個finale係世界級
套LOTR好似真係燒銀紙
好 有時間就開黎睇先
我都係為左佢先想睇
太多劇追唔切
始終都係拍唔返戲果隻質感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞