美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Sam鐘意點寫就點寫 覺得條友擺明有心寫成咁令人誤會 開頭個集佢兩個body touch帶比人一種weird vibes
跟著正常邊會無啦啦叫自己個保姆(仲要岩岩18)一齊入去night pool飲酒傾計 求其坐係廳到講都得啦…
時間管理大師
鐘意點寫就點寫
預左佢寫完就冇follow up
好即興唉 都係S1好睇啲
代入唔到nate條線想點
不過睇完今集突然覺得寧願睇佢 x jules都好過佢同cassie
elliot更加無謂 今集冇左佢即刻feel到零影響
搵佢介入rules係錯架屌
根本整elliot出黎唔知做咩鳩,講起就嬲
Sam寫左d伏線 跟著S2都冇撚交代過, e.g. Kat 咸網channel個神秘客究竟會係邊個 Nate 3rd brother Anna冇左影
準備上水未仲有10日
同埋佢地背後不和又影響左套劇劇本咁多好痴線
話說本身unzip dress 個scene , 仆街sam prefer 有錢老母條裙係跌晒落地 但個演員唔肯因為無必要,如果唔係成個scene仲撚gay

張圖就是結局嗎?
FF入面
咁多人出黎me too佢
收得皮未
我會說服自己這就是結局
V可摸耳唔死
已上
原來又話Elliot 唔會死(劇本後來改左) 都唔知信邊個

https://www.lipstickalley.com/threads/euphoria-real-finale-leaks.4805163/
睇緊MBF最新嗰集Lenu大解放
Leaks 覺得有d係放假劇本出黎fake人
KE在s1之後已經死咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞