美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
呢套幾多好評

Minx | Official Trailer | HBO Max
March 17
https://www.youtube.com/watch?v=UTc5I86to_8
地鐵站就係
我今朝係政府門診到拎
早一個鐘去排隊
9點有人拎袋野出黎派
我估有50個左右
郵局都有
咁多裝備
我本身都有行下山
得閒hiit下,好易減
特登上網搵b-roll睇個跳舞scene點拍

呢個都唔知點翻身,人地me too 果d都玩撚完,佢...
有樣野我唔記得左
最尾佢地咪係條橋一人行一邊
依家eve果邊,繼續12
但v點解想be good,上季咩事
終於睇左一集
香港無得睇hbo max咁濕鳩
想比錢佢都唔做我生意
都唔知幾時先開台
冇人知橋之後至s4頭中間發生咩事
開頭thomasin都好cute
有錢仔 唔做都成世唔憂啦零影響
少出街
路都行少左好多
依家再驗樽 咁係陽定陰 會唔會隔太耐
自己快測宜家仲係兩條線?

其實依家d私家醫生咪中哂招?好多走入去都係瀨左野
係咪有少少好似睇緊mbf咁我都係咁仲未記到班闊太啲名

原來係真實人物黎。咁有名堂唔怪得Mrs Russell咁想痴埋佢地度

The leftovers我淨係睇左一兩集最有印象就係著白衫肥肥地嗰個阿姨

啱啱睇完最新嗰集,Russell夫婦有危機其實Mr Russell講得好啱,出事故咁大件事佢已經好頭痕 但自己老婆居然只係緊張請Mr Astor黎屋企做客,冇理過佢感受

今集覺得好睇左,可能係因為終於見到Carrie coon vs Christine
Christine 個管家去Russell度秘撈,Marian又偷偷地去Russell 搞嘅午宴,之後比Christine發現,嬲到佢一個人去踩人地場個場戲個氣氛勁尷尬笑死我

同埋Larry Russell 同Marian終於有返接觸啦唔想見到咁多律師同Marian嘅戲份律師幾時消失
我果邊d私家唔收呢d症,話有咳已經趕你走
要人介紹相熟先有.但我book到政府無去
未知,等result,如果都係陰,唯有等快測個網
呢兩日無自測,留返返工前兩日用
我都唔知會唔會太耐
但個人仲係好攰,有鼻水果d
你跑步機較慢,邊行邊睇劇咪仲爽
我岩岩睇左
https://www.youtube.com/watch?v=pppoFutvTsg

你有無睇過sean baker其他作品
no,佢一開始重溫有講話唔想再幫12做野
但我唔記得原因
應該係上季既事黎
橋之後就係s4開頭接住落
咪一人行一邊,跟住做自己野
睇720p好辛苦
nino咁快有個仔
still a fucking prick
有冇人睇the dropout?
幾好睇
一口氣chur左兩集係幾好睇
要不是佢識咁多有錢佬
朦朦地當係有mood啲襯返果個年代
elena係咪全世界沉nino船沉得最勁既女仔
上季V無啦啦殺人殺到回哂塘喊哂口話唔想再做
之後返鄉下 佢屋企人果單野
跟住S3臨尾好似同carolyn講話想做MI6臥底

睇過tangerine & florida project
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞