美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
喂呀S4追悼會
如果可以認真講多D佢內心我都想睇
但今集都係行動多過交代佢點解會咁做
變左睇完都係黑人問號佢做咩懶係良心發現咁
唔係除衫下嘛
C字頭快啲睇今集我覺得暫時係今季best
Lenu自己 佢同 lila嘅關係 都寫得好好
我都見過
請問這裡有無負責人美劇post女兒點解要拍脫戲
今季best好期待
會跑返去睇
今集我都覺得好睇
有時諗如果我識lila嘅話都幾難頂
不過通常叻人自尊心都好強
我鐘意睇古裝劇所以得閒就會開黎睇
可能如果aunt Agnes 出咩意外,佢可以借Marian過橋分到啲錢

我都覺得律師係煙幕9成9係同佢個仔(除左Mr Russell,全劇得佢一個最靚仔同Marian最襯)不過實係好似Downton abbey咁經歷過風風雨雨先可以一齊

對唔住c打唔小心劇透左你係囉咁耐未到戲肉播左4集Carrie coon同Christine都未開始正面交鋒

個女僕係咁搞事希望Mr Russell唔好比佢引誘到啦
3個都好cute
希望Sydney 都識得咁樣幫自己爭取下季唔洗露咁多
報道話今季Sydney 已經爭取左 本身應該露得仲多
又幾好睇
啱啱睇完EP1
幾正
真係正 個動畫整得勁好
睇完兩集好想快D睇下集
個idea好地獄
原本公私分開諗住好似幾好
但其實係整多左個人格喺地獄mode
好少睇古裝劇 所以都幾有新鮮感
仲有另一條女唔知之後會唔會多d出場介入佢地
佢地開頭去過間海邊別墅果集呢 果家人唔知係咪先係終極有錢

呢套劇透冇所謂都係relax睇
carrie coon真係好正鐘意睇佢做霸氣角色
個女僕好煩成日想勾人老公 又唔係索 以為自己好靚好醒
princess irulan係paul老婆
princess irulan係paul老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞