美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
FBI S4 , FBI - Most Wanted S3 , FBI - International S1
今次幾正, 3套第一集都係講同一單case
佢都幾好睇
pam & tommy呢度好似冇乜人講
睇過少少wiki
睇佢都唔洗坐監拖咁耐
Pam & Tommy 我有睇
但個plot一般啫
呢排主力睇MBF算 Lenu gf able雖然佢都仲係好介意lila點睇佢
WW拎埋7月個位
HOTD vs LOTR已經避唔開
pam越睇越慘
我好想最perfect今日起碼追返齊euphoria MBF pam&tom先
聽日睇severance
但冇可能今晚又想睇溜冰決賽
新嗰集仲慘半個鐘都睇到佢嗰種無奈
我冇睇冬奧 所以可以追到新一集
下午食飯睇埋新一集MBF聽日就等severance
呢排WFH 有時可以睇埋Netflix啲戲 開咗Andrew Garfield套 tick tick boom嚟睇
你地就好有得WFH(sleep from home)
我個行點都要迫住番office
我office返緊工架
SL完?
tommy係抵死架
但pam係無辜同最傷係佢
冇追開冬奧 但溜冰年年都有睇下太靚
severance聽日原來出兩集
tick tick boom未睇
戲我準備睇red rocket
差唔多完
早左幾日返去
啱啱終於追返euphoria
做咩搞到rue會死咁
nate真係莫名其妙洗白 s3 nate x jules係咪有伏線
劇透中撚哂
唔係話大幅刪晒nate x jules條線咩? 因爲hunter唔想,跟著仆街仔jacob拍完s2想辭演嘛
睇完D劇情真係feel到改到支離破碎
都應該係 ..今集呢場可能係當收左呢條線
尋日睇twitter話黎緊s3去到2024先播到

依家睇緊reddit個ep6 post
見好多人話以為maddy會同個老母hook up
我睇果陣又feel唔到 如果有都想睇下
原來有睇Winnie the pooh先明
以前睇過少少咋
最近開Disney+ 嚟懷舊一下先發現原來呢套野啲廣東話配音全部係男人
以前都冇為意
屌 個時我睇trailer第一野已經覺得maddy 同有錢老母會sheshe hook up睇黎唔係錯覺笑死我
嘩絲打你好忙

佩服
同埋佢加左個camera 一直偷影(其實都唔係偷影)都好疑惑,其實都過左一段時間,有錢老母應該明知佢成日拎自己d衫黎玩點解仲唔鬧鳩佢
仲以為帶佢出去泳池係諗住攤牌屌佢
sugar mommy線
啲配音好經典一定要聽返果把先有親切感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞