美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
睇公海講到好恐怖
身邊就唔未見有咩大獲野 可能佢地好彩
身體唔算超健康又做完手術冇耐驚驚地
可能下個禮拜問下其他醫生
朋友打bnt多 / 親戚同事兩隻都有
整開頭個髮型師後生仔晨早打左4hing 又係話貪冇事
bk左月尾
jules真係有啲衰 但我睇嗰幕係戥hunter可憐
hunter bb唔好喊啦 個樣好委屈 好令人心疼
唔好睇公海,有d可能係9up
我識好多frd &同事打左基本上都係普通反應only 我仲識有人係子宮頸癌康復者都打左2針啦
Wtf
可能係暗示叫啲fans有心理準備,v同e最後可能會死

我第一次見啲劇final season promo 出rip圖
後生都打科興
咁問下醫生先啦
BCS is back
finally
拆兩part
The 13-episode final season will roll out in two parts, with the first seven episodes launching April 18 and culminating with the series’ final six episodes starting July 11

4 5月仲有咩重頭劇同佢鬥呢
佢就係話貪打完等於冇打
下個禮拜睇下醫生先預左都係冇答案
不要再說了
https://twitter.com/evenvillain/status/1491867016059396097

好老土呀下下整死人
比啲創意試下唔好死
wow 原來係咁
全部bnt?
我見bnt出面最多話keep住心口痛/有重野壓住幾個月都未好得返
仲有皮膚爆濕疹敏感
好撚驚睇完真係
搞到呢排好大壓力
老母都未打
有個外科醫生同我媽熟熟地 仲叫佢打4hing算
個人冇事先打bnt
有病/做過手術通常醫生都建議打4hing
你做過手術所以最好問下醫生先
醫生都應該唔會答實你
收到 thanks
有冇考慮索性唔打
挨幾個月到時放寬左可能就唔洗迫打針
但你呢幾個月邊到都無得去
然後公司有權炒你
睇公司既姐
邊有可能放寬柒婆繼續做tim呀分分鐘
勞工條例唔係未改咩?
商場可以買外賣
搭車就睇下遲d點玩

封城啦快撚啲
總有完既一日既
不過唔知幾時
封封封
我想係屋企煲劇
Touchwood 就算中左家居隔離21日輕鬆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞