美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
係架
但其實慢行係咪冇乜用好似急步行爆汗先得
屌左e3
我重施故技 瞓係床到用電話睇
電話mon睇720p真係fit晒
lila好慘
暫時e3最佳
咁唔好諗咁多食啲健康野休息下
係囉私家好多應該唔敢睇症
有啲全日即係做打針都夠
gilded age暫停左未追
要改花名先掂
leftovers有時間真係要比次機會
覺得LILA EP2仲慘啲
之後集數仲好睇
我都仲未睇最尾兩集
Disney+無Daisy套新戲
係咪得台灣有
見到有人放官方繁體中字

btw開dropout
唔想down
Daisy去首映靚到

已經睇晒了
第三集尾終於轉痴線婆look
Daisy套劇好似4月出
睇埋ep3先
睇完ep2心諗佢地喺班人度試部機果陣
如果突然其中一條友話想即場試一次
咁係咪成件事即刻完左
啊 唔係喎 我柒咗冇野了
其他人試都係照load返個result
會唔會又無,本身諗住今日有得睇,屌搵唔到嘅

佢吹俾部機仲未support到咁多個人既sample/無晒個塊晶片咁又過到骨了

睇完Inventing Anna同依套,呃人只要fake it until you make it就會成功
終於追哂三季MBF
一開始可能因為意文關係又多角色
睇到一頭霧水 有d跟唔到個劇情
點知捱左頭兩集就停唔到 好多共鳴
同時都為lila同lenu心痛 原來努力咁耐都係擺脫唔到
究竟要做自己鐘意既自己 定人地鐘意既自己
好想睇埋書 想知多d內心讀白
一諗到要等到2024先睇到就覺得好sad
多謝巴絲介紹
inventing anna 得唔得?
劈炮唔撈

elena結婚
第2胎都黎,跳得咁快
胃口勁撚怪
前幾日食左勁多野仲餓
琴日全日食一個飯盒
我覺得食咩唔關事,係d毒作怪
成個冬天無鼻水無咳,係依家先有
行路超級underrated
行快少少就得
athlean-x有條片講過,一係你就行,一係全速跑
jogging= on9
要出汗就行上斜
有機會要屌屌tangerine同starlet先得
florida project still the best
好似....好random
maybe I should just go with the flow
stop thinking
KE劇情認真就輸了
主線係睇love story
florida project超好睇
starlet未睇過 summary幾有興趣
得閒搵黎睇先鐘意呢個導演

但jogging係on9咩之前唔係話中等運動量都好咩
要有少少喘氣
全速好chur姐 又維持唔到好耐
事隔中招開始計依家第幾日?
喊住跑走果場戲
睇過S2都有心理準備啲劇情會去得好快
眨下眼生完冇耐 轉頭個女已經幾大個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞