美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
大團圓結局先係反高潮
提到challenge ,有啲危險
上季冇咩promo,仲諗住今季都係咁
估唔到有panel
大團圓結局可能係好似s2尾咁,不過真係一齊私奔

S4夠膽整死是但一個實屌晒鬼
睇返呢堆gif就歷歷在目當時睇完嬲咗
小說結局好似係
之前流出都大約有啲概念可能ending會係點
今季見到張poster搞成咁 ...已經冇哂mood
如果劇情仲衰過S3..................................我....
冇錯希望成件事搞到追悼會咁係因為大團圓結局
儲定午餐肉未
香港已經玩到爛哂
終於睇完Succession, 好撚好睇
睇住Shiv 一季比一季肥
S3結尾好正, 但咁寫法似S4唔會再有Roman&Gerri J下

P.S 下套睇咩好, 偏向Succession 呢種類型既劇
Inventing Anna 有Stewy Tabitha做 好有feel
一齊私奔就正
現實都唔開心 戲劇開心d當係安慰下
今季張poster好唔掂,對比之前幾季差咁啲
https://twitter.com/killingeveandme/status/1491466383233896450?s=21

有s3打底,我都冇對s4有好大期望
如果ending太差,開番s1睇,當s1尾係套劇結局

流出係指
要俾啲心理準備自己,套劇個名係killing eve
可能最後真係e死咗
v
好記得呢幕,一講到大團圓結局就諗起呢一幕
s2睇完好嬲x2
e竟然唔跟v走
我都覺得似
killing finale 當然係rip啦

屌 2個唔好死呀
我接受唔到
一樣諗法呀
生活都夠苦
俾少少開心嚟
想問巴打通常係邊到睇?
Agree
Raised by wolf ss2睇咗兩集果斷棄劇
集集套路差唔多,一邊就家庭糾紛,一邊就胡弄玄虛神交,同埋今季好似唔夠budget咁,啲製作流流哋
有一箱出前一丁
屌 發大骨灰嬸條線嚟搞
暫時真係同s1質素差唔多
觀望態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞