美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
但成季都唔講好似有少少拖
兩個一齊 間屋應該會嘈到癲

LILA搭陳展鵬都係想像唔到 覺得同生果仔 以性格黎講係最好

出面話而家中好過起哂啲集中營先黎中 我情況係亂到9彩無人理 自行好番 都係買藥看門口
有冇人仲有追billions
見冇左Axe 會唔會變晒質
舞台劇版基本上係s1原原本本嘅內容 但係得PWB一人做
私心都係中意電視劇版多啲
Euphoria's Dominic Fike says Elliot will return in season 3
唔想見到佢唔知佢個角色有乜用
啱啱連睇EP5 EP6WTF
lila大茶飯
最新個關係演變成咁
同solara變到一家人咁
陳展鵬竟然食左elena個妹.....................
lila個人唔同哂
睇完仲係震驚緊佢地餐飯
兩個火爆vs火爆不過其實michele依家老婆都好臭串好正
幾鐘意睇佢
點解lila會痴埋佢地度諗唔通
陳展鵬當年咁鐘意佢就哂佢玩 佢都唔受
但其實我覺得佢地幾襯

最近開始我都覺 ..不過中完又可以再中唔知3月會玩到幾癲
好多人都係咁自己收埋 但如果拎假紙/針紙都係可能要自首
尋晚開始又轉玩法想點撚樣
撩鼻今日都收哂皮 認rat其實係咩牌子都認定點
真心呢個政府又廢又痴9線
MAX開台之後都好成功早排睇新聞話增長好勁
最緊要科多啲水比HBO拍高質劇
呢個名好熟口面KE死忠們係咪開始上水集合
澳洲會照舊偷跑
香港時間聽日5:30pm會開始有人睇左有劇透
https://twitter.com/Parkiewolf/status/1497137741171154984
其實我一直都唔知max係咩玩法
無啦啦分兩邊,我當hbo算
servant s2 已經on99咁
身體見點有冇唔舒服
其實無乜野

你有無打針/快測果D?
max開頭我覺得大眾路線 乜都有 類似netflix但又未至於n記咁濫
hbo original行小眾高質品味路線
聽講max 質素係差d
我就無研究
姐係佢特登出個台,專玩重量唔重質
玩鳩netflix
咁就好好好休息早日康復
我見出面有啲人都好似好辛苦

未打針 你打左未
快測尋晚貪玩玩左一次 一條線
第1次自己撩其實驚撩得唔好
之前都係入私家醫院果陣比佢撩過一次only
醫生寫左張行街紙諗住下個月先打
撩喉想嘔 唔識撩
咁可能病毒量唔係好高姐 又打左兩針
大牌子果D貴 其他日本城/樓上好似有平啲
max暫時都幾好hacks都係max喎
都要既 如果淨係hbo唔夠多
依家佢多左劇之餘 max同hbo啲劇都各有各紅幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞