美劇集中討論區(60) My Brilliant Friend S3 |Inventing Anna |KE S4

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
呢到可能好多lexi fans
但我都係覺得佢套戲太過火
Ep7最後果到拎gay stereotype 嚟笑
我覺得好offensive
同埋雖然Cassie 係bitch 係白痴
但你都無權咁擺上枱面 含沙射影咁攻擊Cassie
我生活成點
你都無權咁樣赤裸裸拎上舞台比人侮辱
仲要果個係自己個妹
如果你係當時人 比著你都嬲啦

睇完Ep8 cal 似無搞過nate
只係比nate 發現佢戀童 搞到有童年陰影
同埋cal 落charge 理由似係同underage 發生性關係?
Nate 都似唔會出現係s3 佢個故似完左
同埋Cassie 都講到同佢分左手
不過呢個位極兒戲
前個7集講到佢地愛到死去活來
Ep8 一下就分手

同埋估唔到hbo 咁大膽..
Ash Fez 果到真係好痴線

仲有rue 真係主角威能..一集就戒咗毒癮..
搞到前重後輕咁..好奇怪

Jul 唔洗講
bitch 嚟 一見個愛一個
每季都帽rue

Kate 0戲份 Maddy 又係少戲份 0討論空間
歡迎鬧爆Sam levinson

我都覺得lexi做得太過火,感覺有小小毀左佢人設但臭sam就係想寫到咁dramatic引起話題

Ash個到因爲話個演員大得太快,寫死佢都正常,黎梗有新劇拍,同埋聽講話佢要參加奧運 Fez應該點都比人拉 S3應該唔會再見到佢 到時S3又加一堆新角入去,sam又準備玩爛個場

都係個句我淨係鐘意Sam S2寫 rue毒癮個part,lexi某d部分幾好睇,maddy Samantha 意外有chemistry, 其他一律898
仲有Laurie 完全無交代過
成堆貨無曬 rue 都無事
Rue 最後獨白自己下半季期stay clean..
姐係點呀大佬..無左件事?
希望係s3伏線..
仲有Laurie 完全無交代過
成堆貨無曬 rue 都無事
Rue 最後獨白自己下半學期stay clean..
姐係點呀大佬..無左件事?
希望係s3伏線..
Yes Laurie係留伏線比S3
Samantha 條線其實我都覺得有小小伏線,大概睇觀眾反應正唔正面
不過finale完得有小小空虛
小小心願 希望s3寫返lexi rue知道Fez 咩事
個尾收到好似Fez 消失左 無人關心佢咁..
Fez 都算唔話得 咁樣保Ash..
單單野都係幫Ash 咩獲
真,真心d假leaks仲寫得好過Sam d劇本

Btw Rexi
返嚟lexi 到咪好囉
你死老豆 邊個陪住你
你od 邊個陪住你
希望rue 珍惜lexi bb
追緊peaky的留名
吓仲係咪pwb寫?
你地講到興高采烈 我dl左但仲未有時間睇
我無睇過
我見佢地屌得咁興高采烈
我想直頭唔開了
笑咗
你可以淨係睇S1
為左睇jodie點都會追晒S4

確實S1係佳作,個種懸疑感重好多
睇劇情簡介,好似冇咩好期待咁
教堂part,諗住睇v搞笑mode,點知咁悶
最新果兩集淨係想睇Jodie,都就黎頂唔住
建議飛住黎睇
KE就黎連jodie都睇唔落啦
v點會容許自己著衫品味變到咁
正解
s2後已經冇理過劇情
劇情呢啲野是但啦 比我開開心心睇埋最後一季Jodie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞