唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
個post唔止留呢個言架喎
不過都唔撚係同你講你啲19 pr技巧
見你講無睇兩邊又咁熟
個人深黃又玩紅game咁有原則
咪問下你囉
得架喇有眼睇都知你企邊撚扮無立場中立西
繼續避重就輕咁揀黎兜
你講咩都岩
一個濕緊嫩閪,一個乾鬆老閪
我早兩年果陣都成日食M記填肚
話人有個GARENA 真心佩服

你咁深藍做咩又想TVB死?

其實你係想證明D咩, 我係打手? 定係1500負評全部打手?
我投COL所以係打手? 我對果4條女既意見係偏激既?

個POST D人講講下就話PR投票帶風向加港豬投票反CUP
唔係咁ON9都唔會屌你地
TVB就冇PR?
唔中意不如自己去做街訪喇
Yumi 都屌打曬果8件
我覺得可以排第2

但單飛仲正, 佢個身材其實夠單飛

1026個FANS 每人課1000都過百萬, 支持佢單飛
唔夠再加埋咩香討果D
認真有得唸
真搞笑,成間電視台起度有得走?咩叫放虎歸山?成語都唔識用
就係有你呢啲冷氣軍師,先搞到咁多手足送頭
點解要咁執著一定要收tvb 皮?除非你隊冧哂啲人
如果唔係偏頗傳媒、奶共藝人一樣存在,差在用咩方式出現
你呢班Viu 撚cctoy 除咗幫政府轉移咗視線外,吹捧Viu 幫佢搶市場,仲有咩做過?
每人數住tvb 有幾多廣告少咗就打哂飛機
本來都唔想理你哋
但網上恥笑4個十幾歲女仔就扮到好似好威好正義
都係果句,人唔笑,狗都吠啦
After Class
巴打有啲道理
我幾時恥笑果幾個女仔

你地咁唔受得意見就算喇, 本身有千幾正評都應該幾開心 再扣番大家D PR 其實都已經叫好好, 咪慢慢進步囉, 你係發光既TVB收左皮都會發光架喇, 洗咩咁撚擔心TVB? 你驚TVB冇左會冇人捧佢地? 阻左佢地星途好心痛? 淨係識話人VIU

我有話果個大熱MARF唔識PR亂咁講野唔用腦 我係VIU撚?
出面有人話GIGI 印度天后 你地快D去洗地喇

我唔係話GIGI呀
我係笑9緊TVB PR打手同埋緊張TVB生死既真心膠
柒到...
似乎係你唔接受意見多D窩

一直講緊百花齊放 你打死左tvb 笑9人地細路女一D好處都無

點解唔俾佢哋競爭 令香港樂壇越黎越好?
dru後面個米線好過
與其話生不逢時,不如話時運好啦
咁啱tvb要搞對台搞女團,捧到佢地上天花板喎
同期出嚟嗰啲仔都唔係個個有歌出
點棒都得唔到大眾認同 有q用咩
唔緊要,實有機會擁抱大中華
after class903冠軍歌數目:0
collar 903冠軍歌數目:1
讓作品説話,collar 點都勁過after class, cctvb 迷唔該承認after class 根本就唔係collar 嘅對手,連第二首團歌都無嘅話,連女團都唔係。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞