唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
Kpop手足有咩風浪未見過班嘢食晒回力鏢🪃viutv出埋啲垃圾,有班人最尾知道kpop先係正嘢

yumi咁gfable, 唔信有仔會拒絕
講真,真係成日食女嘅人係好少罵啲女樣衰
標準唔高,好老實只要樣唔差就會食,係啲溝唔到女個班先咁高標準又成日罵人雞
「上得連登都唔會係果班港豬中女追mirror果d」

大把港豬大把viu系列圍爐post喎,連登開ac又唔使政治審查,你又知連登冇港豬冇中女冇人追mirror?
我好老實,如果上面班女有得俾我屌又成咗年,我實屌咗先,我無佢地咁高標準
條件有咩唔同呢?
Tvb冇post?
點解反viu就等於撐tvb?
我反viu係因為佢係撚咁抄kpop喎
退多幾步講喇

如果連港豬都搞唔撚掂 咁柒多資源

番去擁抱大灣區喇
唔識覆#482?
上面唔係回你

不過想講條件一樣 有咩好拗?
其他人投既就係低質投票?
讚IT狗神劇二千幾正評
立場寫文踩魷魚垃圾一樣幾千正評
但相反話魷魚拍得好好就收過千負評
最近既殭屍一樣情況

你仲話連登唔係ViuTV狗圍爐集中區?
正常人係識用腦諗野既
帶風向帶得好少少
Tvb個目標點會得香港咁細 緊係上去搵銀
唔似viu搞到兩隊嘢唔黃唔藍
我反tvb幾時有撐viu

不過唔好講咩人地打手多
一係就話人唔知香港所有媒體都係紅

同埋我覺得果四個女仔冇咩野
芯0老母真係
一班連登小眾嘈乜鬼
睇市場(e.g. DJ)同廣告商咪簡邊個囉
我一早寫明唔計政見 中間又解釋過唔睇兩隊公司 你就你咁足durn住Tvb tvb

佢係咪Tvb關我撚事?
Viu9個世界只有tvb
似晒中國咁 有咩事都係美國搞出嚟
又唔知其實自己得罪過其他人
Kpop手足一早睇你哋唔順眼 成日抄人
唔通又係tvb主意?又係tvb打手?
虎年岩岩開始姐,AfterClass會戰勝歸來
AC
仲講緊 來來去去都係同一班人 話你哋唔係PR真係無人信
慢慢屈
淨係愚台都有成2000幾個PR
成個連登會唔會5萬個PR
好撚好笑 某程度上正負皮只係反映事實
不過永遠比你呢啲唔想接受現實又覺得自己先係主流嘅人當係有PR做嘢
但唔好話我睇死你 你呢啲柒頭一到你自己都企係大多數果邊嘅時候就會話正負皮可以代表到民意
簡單啲講即係輸打贏要
一齊屈㗎啫
喺連登不嬲屈咗先講
爭在邊一邊屈得精啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞