唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
11月既野, 點會係搵造緊星果D去?

定係你想講VIU全部妖孽?

VIU點妖都好過TVB死淨種
青春又得,成熟又得,中西又得
多才多藝 真係自吹自擂
上面仲有人吹到可以去到GEM咁
CANDY同GAO果兩句就係最HEA 同埋低音D WINKA去唱都唔會SHOW到有咩特別, 聽番MV都係

如果俾IVY果句CANDY會好D 不過又變左IVY唔好聽
DAY係幾好, 同埋最少HATERS, 算係男女通殺
走marf既話可能會揀collar
我 prefer mirror n error
After class 十幾歲唔青春?
成熟又係你班Viu 撚話嘅
中西樂佢哋又唱到
咁我邊句講錯?

我話多才多藝好過份?又唔吹佢哋天下第一
Marf 同姜b 話要做亞洲第一就唔算自吹自擂?
Marf小姐姐可以solo,上快樂大本營、我是歌手、中國有街舞同春晚,要走花路
勁過宇宙少女嗰三條走狗
又係話人地覺得VIU冇問題

一時又話TVB同VIU都係紅台

有時又話TVB係藍, VIU係黨, 港豬睇VIU撐黨衰過TVB
雖然我冇睇電視
但我宜加兩邊D 表演都有上網睇呀 即係又藍又紅喇

成日側側膊淡化TVB既罪

開POST果個都話想TVB收皮先到VIU喇

到時邊D係垃圾到時自然會去番垃圾桶, 唔洗操心
D人話青春著到老土

你就當成青春成熟都得

目標做第一同話自己係第一係兩回事 頂多叫大唸頭, 唔係自吹自擂
(我冇聽過姜D歌)
我講果4個女仔D野冇偏激

只係你地唔中意聽JE 又唔接受個結果

不斷攻擊投COL既就係港豬, XXX當自己抗爭 俾人洗左腦
又要一直講兩邊都屎
又要一直紅viu好過藍tvb
話你個柒頭盲反又要兜
歸晒邊都懶係要做中立撚兩邊都唔岩各打五十大板
又要話兩邊都無睇好公道架
喂你viu post留晒言喎
話持話你又咁黃又玩garena既騰訊架喎
係啦可以無視
企晒邊扮中立撚懶公道客觀
一係以為自己睇野通透晒既清高撚
一係真戇鳩viu pr
我幾時話中立撚

我不嬲想TVB收皮先, 幾時有話VIU唔會維穩

但我講果4個女仔冇加入TVB立場

我最前果幾頁已經有講

我係屌柒你地班話人港豬, XXX當自己抗爭 俾人洗左腦 捧左垃圾
又唔俾其他高見, 淨屌有咩用

岩喇維持現狀, 唔好TVB收皮先
明明你地做緊既野係度幫TVB各打50大板

咁柒擔心TVB收皮JM9?
所以假黃係討厭過真藍
真藍係腦殘
假黃係借手足達到目的
正pk
幫TVB打50大板既正義中立撚
俾D高見好唔好

點一次過收2間皮?

定係收TVB皮先? 我目的就係想TVB收皮先 好清晰 利用人?

我有撚追棒過VIU既野 我係呢兩日見到咁撚ON9先係度留言

特別係所有TVB死淨種PR打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞