唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
太多人block咗你
我想講大部分人都唔撚睇電視

前面已經唔計政見咁俾左意見
得跳舞果個ok

你不如開個topic話
如果tvb果四個係viu出道
(拍番tvb式既歌同mv)
幫到盡哂 睇下可以加到幾多正評?

投得票會唔知香港所有媒體都係紅媒?

的確果四個女仔係無辜既
不過想用佢地幫無線洗地就算數喇
同我屋企兩老講野一鳩樣
你好柒
老實講我真係唔覺依四條女樣衰,就算係炎最多叫普通都唔係差,其他三個絕對叫幾靚下,如果佢地d女有依幾個水準先屌人樣衰啦
你呢啲pedo,鍾意埋啲未成年
我就支持敢言,勇於做自己,新時代女性典範嘅Marf小姐姐
呢個時勢佢仲公開自己有食木八睇春晚玩抖音,又面對職場不公義永不退縮去鬧個編輯
我又唔睇電視,係見有人話yumi個mv似kpop我先第一次睇佢,同collar一樣抄aespa我先睇,就係睇完覺得咁大對比,我兩邊又唔識,使咩洗地,我洗黃鉉辰唔好
marf鬧編輯 插國旗 播春晚視而不見
就去bully個8歲妹妹拍撐警片

而家d黃人真係好高尚

人地4位數巴打出走做開荒牛
先有巴打你今時今日玩既連登
我只係識得兩個睇開kpop對佢哋啲樣冇興趣 知道佢哋個配置好過collarcollar係亂塞人入去
一個係咁喺人哋post宣傳自己post嘅透明人
anal夠撐警 出埋show 跟住又扮睇唔到 又loop過人地8歲拍少年警訊
又on9 user開既post
但都有個on9 user入咗嚟推
因為Marf小姐姐係yyds,係大家嘅充電寶
正想講
大陸lay,香港雙蝗,瀨屎淋,庄锭欣等等呢啲奶都出哂面既華籍K-pop idol都冇乜香港人支持
但有班港豬就好撐薑壽呢啲like藍絲comment既大陸仔

不嬲都話撐ViuTV啲人都柒柒地
有無興趣一回事,但又唔係樣衰,如果佢地送上門又成左年唔通唔屌咩做人老實啲,但佢地吹到個咩菲係馬蹄靈喎,即送上門都唔屌啦;你信唔信?
班on9仔係咁以為上網冇身份就大大聲屌邊個樣衰邊個係雞現實畀豬西溝都照食/溝豬西
當kpop手足見到kpop藝人變藍大叫恥與為伍,班viu9見到mirror做晒一系列藍絲嘢又選擇性失明
旺角APM個單咁?
依班應該係連豬閪都食唔到
班嘢內心醜陋個樣都唔好得去邊一味靠屈,會唔會屈埋身邊女性友人係雞oh可能女性友人都冇
當年愚台畀人話開post阻住抗爭post上熱門
見到追K-pop既人都黃過睇本土文化台ViuTV真係得啖笑
冇必要拉埋咩紅唔紅台講喇

上得連登都唔會係果班港豬中女追mirror果d

呢家兩個紅台大家一齊投
條件明明一樣
唔計政見 講到好似投輸就係政見問題

成日係度比較投票

林鄭同曾俊華 揀曾俊華就係傻仔以為有寶
同林鄭一樣 點都係人地錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞