唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
Collar 最新廣告車禍現場 邊個最炒車?
https://lih.kg/2871845
依個post無人敢入去護主,佢地一定想個post快d沉算
東施效顰
推咗

戒毒所走出黎?

戒毒所走出黎?
After Class。樓主滿意未?
係香港做街訪黎都嘥撚氣
娛樂新聞都要做假偏幫ViuTV藝人
點信得過

日本韓國就值得做
不過人地未必有興趣理你依家香港娛樂圈啲野
上次韓國果個鏡狗街訪都係垃圾蘋果娛樂版臨收皮之前要個對鏡狗冇興趣既住韓港女youtuber幫手做
幫手hard sell去韓國
過左咁耐,韓國都未見有Mirror應援
最好講黃鉉辰,黃鉉辰先係樓主真愛
你想表達啲咩?
我由頭到尾意思係鏡狗抄過好多隊韓團,唔止BTS一隊喎

呢個post既樓主都係一樣意思
不如你又問下佢點睇鏡狗抄K-pop?
我叫左佢問你
我唔識佢
吓 你嗰晚攞BTS舉哂例出嚟嗰喎 問你BTS除左LOGO無抄人之外其他嘢仲有無抄人就即刻潛水 以為你失蹤丫
無啦啦問其他人做咩 你嗰晚又講哂原因 舉哂例子咁架嘛 我仲等緊你覆架

KPOP粉 鏡粉 : 大家不用分那麼細
我係第二個post表示我反鏡狗既其中一個原因係鏡狗不斷抄襲韓團
佢反問返我BTS除左logo仲有冇野抄過人
佢意思係韓團都有抄人,所以鏡狗由出道到依家不斷抄襲韓團都唔屌得
臭蟲論班人智商得咁多 講唔掂
快d搵哂咩ig 果幾千個follow黎投票喇

上得網就點都有pr

但好做唔做 做tvb 真係

本身都好認同你地講港共plan b想大家娛樂至死呢個講法

你見明報呀 星島呀 咩hk01都係度吹奏collar就知咩事

但係冇人會接受到用呢點去幫tvb
有個咁閪既台唔攻擊仲要成日幫佢spin

即係你會不滿777先定不滿袁國勇?

人地講咩你地都係貼果堆金剛棒同埋果幾個point就知咩事喇
喂 你又講啲唔講啲啦 我無話唔比你屌喎 我問你私怨狙擊係咩原因 你自己話因為鏡抄襲 講咩要做亞洲第一 搬哂bts出嚟做例子 又笑鏡狗雙重標準
我問你咁kpop係咪無抄過人 剩係擺低條link話bts logo攞獎就潛左水

哇 你咁樣斷章取義都得 衰過鏡狗 影衰kpop fans丫你
咁你依家聽住啦
我唔知

我淨係知鏡狗抄韓團抄到出哂名,SM團飯一定知
BTS粉當然知,香港傳媒19年都要寫文串鏡狗要做韓團
果陣仲未發生反送中抗爭,娛樂新聞仲算正正常常
夠唔夠肉酸?

楊玉環:我唔知 我睇唔到
你咪同鏡粉一Q樣 雙重標準
仲咁清高周圍狙擊人
成日笑鏡狗 自己咪一撚樣 一脈相承
係我就唔好同條友痴咁埋啦 斷章取義 講啲唔講啲 呢啲kpop fans影衰你哋丫
咁好氣反足全日
咩都係假
Ig 又假 現場又假
街訪又假

唔講真係以為viu先係大台 人脈勁過tvb
錢又多過tvb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞