唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
viutv到時變鳩左中央台作風就自然冇人睇

淨低既港豬得番一個台睇仲好 有咩唔好?
你有冇聽過咩叫平庸之惡

你係咪會因為麥當勞冇富臨咁藍而去食麥當勞
真心講句依8件野真係極撚樣衰
食野就好多選擇既

但呢家就得兩個台 其中一個就閪到仆街

一係就兩個都唔睇 咩柒都唔理
一係就收左閪d果個先

而有班人就話自己兩個都唔睇 兩舊都係屎
但就係咁理人收左閪d果個皮先
話人地唔知兩舊都係屎 話人地撐舊屎當抗爭

真係「阻膠」

冇能力改變媒體都係維穩
咁啱喇 所以你理得邊個死先 你理得d人捧垃圾娛樂至死
咁咪一係兩個都唔好睇
一係就唔好懶係佔著道德高地批判人咁搞笑

你講得冇錯呀 唔幫手改變媒體都係維穩
但而家明顯係viu 有問題時候 viu ge fans出黎維穩
佔多
唔知邊個左膠d呢

同埋睇tvb ge 人唔會話自己睇黃台係抗爭緊
但睇viu ge人同人講睇緊viu當抗爭當支持本土就真係好好笑

成日要人含淚投民主黨
結果咪助長左一個垃圾嘅誔生
Viu開台時d旅遊綜藝都幾好嘅
不過香港人唔會太buy

但自從有左鏡呢個金蛋 同埋冇得去旅行之後
就不斷拍d垃圾劇同低級趣味綜藝去養住呢班港豬
其實同當年趕絕atv 然後吹奏tvb冇分別

同埋
唔好講網上streaming platform啦
只計香港 免費台仲有開電視 wo ching
你講得好中
一邊係tvb維穩
另一邊係班觀眾自己幫番viu維穩
就係大臺出世,跟住過幾年走人去第二道就上神檯
成晚最後走勢大約係1:5
同平時講tvb po既正負比差好遠
呢個真係估唔到
不過連登以外先係重點
仲有好多自認黃尸既港豬繼續支持
因為老婆傻閪鏡粉
自己變左要盲撐collar其實幾陰功
睇viu當打抵tvb就係抗爭緊
真係慘 睇你都係追星追到孤獨終老嘅傻閪 覺得有老婆仔女都要幻想
你又乜水呀傻鳩
collar芯駖未整前同容祖兒無分別, 有咩資格被viu稱為「女人的天花板」???
https://lihkg.com/thread/2870353/page/4
拎住班傻閪反TVB嘅標準去評Viu,班傻閪就會搬龍門
之後Mirror可以賣藍店廣告、叫鄭州加油、參加谷針Show、唱抖音歌、食富臨、飲喜茶,多撚到不能盡錄
淫Kay賣M記廣告就話係藍、Supper Moment上TVB又藍、林二汶唱冬奧主題曲又係藍
成日扮撚晒持平,但實際就係賺藍養黃同本土文化人只適用於Mirror
成班傻閪Viu粉同鏡粉玩串成個Party,之後就賴有PR、打手,真係柒撚到不得了
係,所以去babycondom 開po好過
班on9係要睇電視嘅唔睇TVB就一定要睇Viu
咁橫掂都得返一個台,點解唔棟個我想睇既?
我唔想睇3x歲大媽閪面女團
我想睇十幾歲after class 唔得?
你叫viu 後台國務院出面叫tvb 轉讓after class 過去viu
我咪撐返viu囉
我都覺好驚訝
幾多年無見過咁
其實1617歲先啱啱好
咪係 ac玩多5年就讀哂大學進入全盛
collar已經有個40歲,大部份廿中廿尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞