唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
After Class
Collar

Yumi妹妹一人各方面屌打Collar全隊人瑞
"Yumi妹妹一人各方面屌打Collar全隊"
太誇張了吧 何以見得呢??
牙marf仲藍過after class, 點唔計政見,我哋藍友好蝕底喎

得罪講句 dru屌打
冇圖點比較?
大佬呀!點比呀!一隊最大35歲 ,另一隊16歲,你想比咩呀!
黃鉉辰係咪冇資格被討論了
After class真係青春喎
唱功又好d
唔計tvb既政見 呢幾個女仔形象又幾好
神係唔需要凡人指指點點
兩隊都不了
樓主係cctvb隻狗
樓主老母係cctvb隻雞
我唔睇電視
拎香港現役女團嚟比較都唔得?
定係viu9接受唔到viu出埋啲垃圾唔抵得tvb搵到好嘢?
after class太細個 16/17歲都仲接受到,得15歲真係
反而candy ivy依d年紀岩岩好
講真 After Class係得Yumi真係靚
如果佢係造星4應該入硬女團
而家隊collar得ivy so夠打
細細個就有實力,喺娛樂圈浸多幾年適應吓先18
咩collar,浸多幾年變老雞那是沒有人要的
認真ivy so唔夠打,無論樣 身高 跳舞 唱歌 都係yumi完勝
好多人重隻眼開隻眼閉,指住tvb話紅,但扮睇唔到viutv係藍,重話藍好過紅可以原諒,紅藍咪一鳩樣viu9自欺欺人好勁㗎
After class就咁啲人贏幾條街
但個台又輸返幾條街

所以而家都無乜聲氣
如果yumi chantel兩個今年係17歲真係有排玩
要keep住人氣幾年其實都算係幾難既事
如果佢地遲兩年先出道感覺會好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞