唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
你柒晒啦我深藍都想tvb收皮
你梗唔會話自己中立
你係企晒邊扮中立既柒頭
我話之你應緊乜
我就應緊你做中立撚又要好強調tvb衰過viu要先收tvb
兩邊都一齊收既唔得既你個腦單細胞?
喂唔講咁多啦
唔睇兩邊又係viu留晒言
深黃又玩騰訊點搞呀
玩咩garena???? 你UP緊咩
一粒子彈點樣收兩邊皮?

等你高見
你係有立場有目的啦
想人收tvb 皮,Viu 又唔講
睇個電視聽吓歌都要聽你支笛
我唔撐tvb 不過我撐after class
After class 過viutv我都支持,咁算唔算打手?
油價主TREND圖
https://lih.kg/1984442

toolbar有garena喎
定想話幅圖唔係你既?
你真係柒晒啦我深藍架
我頭幾頁都有話呢4個去到VIU會好D

不過我同你唔同既係 因為TVB 所以我唔會護住佢地咁解

但冇咩必要唔會針對
我以前部NOTEBOOK係俾過我細佬打LOL

你可以睇番近D既係冇GARENA

我自己已經4,5年冇玩LOL
深藍又唔幫TVB深藍?

同埋你話咩我留過D撐VIU既言?
留咩言 語重心長果個?

咁我話YUMI OK係咪又撐緊TVB?
得架啦明既
大家都藍絲底
放心呢啲野在心中

你真係懂我 我08年果陣都覺得中共有機會慢慢行開放路線
我果陣係傻閪港豬
大佬我深藍歸邊都要扮下中立架
唔係點懶公正
你留言撐viu呢到成個post都係喎又唔計?
不過我就其實係應返你話無睇兩邊
但係又好似咁熟隊collar咁者
你應該都係聽返黎者無睇既

愈睇愈唔明 collar賣緊咩?
https://lih.kg/vMaOPNX
#226 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

愈睇愈唔明 collar賣緊咩?
https://lih.kg/vMaOPNX
#226 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
8個唔同款既女仔
唱下跳下 上下節目

賣話題 有中女有食藍店有深黃

呢個咪就係VIU個PR炒作技巧
我唔理VIU D PR
係因為我想TVB收皮先

有咩問題

你仲未答我有咩高見可以一齊收皮 多細胞生物
咁你咪收咗紅viu 皮先囉
正路都係兩隻老虎先打死細果隻
之後全力打大果隻啦

咁想人先打tvb 為咩? 除左幫紅viu,我諗唔到點解要咁
Yumi 但唔係處呢屌
先唔講要人去睇埋153 果班藍到發黑既藝人係度抄冷飯
亦唔講TVB D 新聞同以前既野

從你形容既策略上
大果隻落難之後放虎歸山都講得出 真係高見

同埋宜加現實講緊既係點都會有隻老虎架喇, 睇你想點做喇

最好就移民喇
宜加得美心同富臨食?

前面已經有講過咩M記同富臨
個post題目唔係話唔講政見,最後依幾頁爭拗d咩
因為有D人話個結果係因為個台

跟住又LOOP人地港豬唔知VIU係紅 俾VIU洗腦 XXX當自己抗爭

帶風向咩咩柒柒

同港共區會選輸左之後話係不良選舉 市民被誤導 社會氣氛一鳩樣
咁唔講政見你撐邊隊,點解?
跳舞果個單飛可能得
其他都係算喇 特別係校長話果個流心包
平頭果個最多都係hana 咁樣 唱下歌
太後生真心冇咩好睇
就算成個搬過去viu
客觀睇如果佢地係造星揀出黎但d歌d feel一樣咁老餅
都會係collar受眾多 但當然會比宜加tvb好
頂多係跳舞果個yumi 紅d

佢擺明唔係砌隊supergirl果d出黎喇
如果tvb砌隊supergirl出黎 相信唔少連登仔會轉軚

除左YUMI有氣場之外, 另外果3個太一般
唔計COLLAR段舞難咁多
另外果個GIGI 聲底係好, 但唱歌始終要有小小年紀先會有SOUL
呢D要過幾年先有, 但捧到變GEM吹大左? 頂多都係男版胡鴻鈞LEVEL
咁一隊入面有唱得,有跳得,有甜美型!同埋佢哋全部15/6歲,捧多2年真係上到位都唔出奇!到時先17/8歲,大把前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞