唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
老人家都用OTT
依家冇人會坐定定睇直播
lolly talk 世一
追星只係一個喜好,你睇onepiece都係一個喜好 世上冇一樣嘢係全世界都鍾意,你詆毀佢我又唔會少忽肉但顯得你唔識尊重他人愛好啫 隨便講
我一直都係收開負皮先可以反到黃鉉辰今年啲job接到手軟
我記得鏡膠粉同ViuTV狗成日話連登係小眾
依家又變左反映事實

如果係討論緊世界爆紅既電視劇
我相信連登呢個一早畀班低質PR長佔ViuTV post洗地吹奏既討論區啲人畀既意見連少少討論價值都冇

睇ViuTV紅台都算,仲要抄鳩人垃圾韓狗都日日開post自滿又屈返人PR五毛藍絲轉頭
好撚肉酸呀陰公
你應該被封上TVB PR冊
紅底咪紅底 唔認先好笑
我忠於JYP㗎屌
傻閪
反映事實係講緊投票嘅結果 唔係講緊連登小唔小眾
所以成日話你哋傻閪真係無撚有錯
TVB 最大問題係洗人腦引導性資訊,咩跌左耳仔, 記者比人斬兩刀又講到記者錯,仲有柒警證據唔俾交上庭.

BTW 你班PR都係想帶風向, 邊關藍黃事, CCtvb 係假新聞. 如果係藍黃問題,一早追擊埋viutv, 同你地班友嘈都係浪費時間
睇你個樣似係上網就憤世嫉俗現實就一事無成嗰啲人
你驚viu唔會?同tvb咪一樣係屎 喺得香港住就係咁㗎啦
其實睇紅台真係冇問題
問題係佢地永遠都要扮清高,人睇TVB有問題,佢地睇紅Viu就冇問題

你睇下果件垃圾TVB戰線樓主
開post帶風向吹奏Mirror係黃絲代表
笑到仆街
Mirror黃 林鄭都黃啦
條友駁唔到 笠水
條友駁唔到 笠水
又唔可以話好有成就嘅 月入60k 叫做養到下老婆仔女咁囉
viu會, 到時咪反埋佢囉, 有衝突?
同哩刻反TVB 係兩件獨立事項.
我80k添
垃圾就係垃圾盡早消滅啦 等等等
睇下你嬲撚到
係咪比我笑柒個乜鳩野辰條氣谷住谷住
講真,2邊都係屎架啦,一係比返yolo、asone、supergirls 個啲我先啦,呢啲先叫女團
咁咪幾好囉
得閒上嚟連登撚下狗 笑下人低收入 係唔錯㗎
你呢啲功夫點稱得上笑柒論笑柒黃鉉辰連登冇人夠我嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞