唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
ASONE生錯時代
笑埋你冇女都得重幻想自己有老婆仔女笑到下年初一
咩戲嚟
其實反TVB真係唔係咩問題,但個標準又唔可以用落Viu到真係笑撚柒死人
個條戰線真係快撚D執柒咗佢啦
反tvb 講到好似打大鱷咁
原來只係做d 網上唱衰4個十幾歲女仔既事
真係人唔笑,狗都吠
咁你講句「CCTVB 垃圾要盡早消滅」,淨係見你要消滅viitv啲嘢
Tvb冚家剷 分咩你我 兩個台一齊消滅啦
咁你記得坐言起行,唔好係到抬after class 反Collar, 記得反哂兩隊
一直都反晒兩隊冇飯過 係比較兩嚿屎 viutv嗰嚿又老又臭唔講得?
走啦傻鳩
睇哂成個po 發現一樣好得意既野
通常比較兩隊人就緊係講下兩隊人有乜特色
邊個靚/跳舞好/唱歌好聽
成個po 撐AC 既人都講得出啲成員點點點
但係班viu9係完全講唔出
淨係識笑對面衣著 做雞乜乜柒柒
又唔講下collar 啲人
定其實係因為毫無特色可言?
你撳吓自己起底出過咩post,真係好反哂”兩隊”喎。
反After Class 一個都無。果然要呃人,首先要呃自己。
真係人唔笑 狗都叫
反after class一個都無係因為我今日先識得第二個成員識都未識會特登出post反條撚? Viu9 logic
點解反tvb就等於撐viu?
我反tvb係因為佢假新聞喎
我之前反193反冼剩種又要特登出post?
翡翠樂壇時代:TVB表示唔需要女團
解放樂壇時代:VIU落注搞女團 + 迫你地TVB跟注
講撚咗唔計政見 中間講埋唔計電視台 你又入嚟發癲?唔計電視台呀你反tvb你送你老母殯都唔關我事啦戇鳩
難聽到撲街 垃圾ivy狗 屌你老母
反假新聞 唔係反政見喎。
支唔支持政府先係政見嚟,2件獨立嘅嘢嚟。

定係你有立場 支持政府就係假新聞
大嬸 你反假新聞自己開po反啦 你反假新聞同我撇除女團政治背景去睇女正唔正有咩關係?咁夜重唔瞓 小心生老人斑呀
《PTU機動部隊》是優酷、英皇娛樂、樂道互娛、新龍門影視聯合製作的警匪電視劇集,於2019年5月6日在優酷首播。

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/PTU機動部隊
陳卓賢
警員
ptu同事
ep.3,4警局出場

btw, now華劇台(105)重播中
AfterClass組先,只係無Collar咁大力宣傳
好笑,你話唔計政見,姐我其他嘢我都可以計啦,咁你又唔滿意,咁你諗清楚唔計啲咩先好出post啦。

再講一個丫Day 都夠打哂after class 4個啦。 CCtvb 諗清楚15 16歲要啲咩造型先講啦。 老撚土都爆。
好大陣風塵味+勾心鬥角feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞