唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
FYI,咪都係一樣自我審查

扮黃NOW自我審查:Now 新聞部主管陳鐵彪主動要求將涉及蔡展鵬的新聞下架
https://lih.kg/2526926
呀嬸你啲句號重老撚土
不如出去街訪喇

覺得輸個台既話
如果覺得香港唔準既
走去日本韓國問喇
咁都想平反 由外型到舞技台風 Marf加Gao加Day 都唔撚得
仲要倒減幾歲 下世吧啦
ching 詹天文都好撚勁佢地幾個真係生不逢時
佢直情係紅
我覺得韓國人兩者之間揀,應該會欣賞After Class多啲啦
Collar淨係個外表package已經輸哂
仲要抄鳩人Aespa個MV
真係無謂獻醜

正如鏡狗出左香港都係WFC
兩個加埋都無36
反假新聞 唔係反政見喎。
支唔支持政府先係政見嚟,2件獨立嘅嘢嚟。

定係你有立場 支持政府就係假新聞
大嬸 你反假新聞自己開po反啦 你反假新聞同我撇除女團政治背景去睇女正唔正有咩關係?咁夜重唔瞓 小心生老人斑呀
好笑,你話唔計政見,姐我其他嘢我都可以計啦,咁你又唔滿意,咁你諗清楚唔計啲咩先好出post啦。

再講一個丫Day 都夠打哂after class 4個啦。 CCtvb 諗清楚15 16歲要啲咩造型先講啦。 老撚土都爆

你講出黎有冇笑
講還講 你咁樣好多人都會發惡夢
兩隊出左都無三個月,生不逢時依句唔洗咁快用!玩多1,2年到時睇下點
試下計Talent , 15-6 歲 唱跳 樂器 cls Blue Blood
班mk妹細細個無咁好裁培 (好多大陸落黎) 又讀啲野雞
點同貴族比?
繼續J埋幾年好啦你個36瑞 就黎停經添呀
HI 你之前都未覆我BTS除左LOGO之外有無抄其他嘢就走左啦
做咩覆覆下唔覆就走左丫
六角匙?
完美收鳩咗條傻閪Viu粉皮
進擊巨人咁
做哂香港日本韓國先喇

不過我都覺得娛樂下香港就算
咩沖出香港都係搞笑
左面重衰過lowcostcosplay個泰國肥佬
文字討論班傻閪Viu 粉就惡
一貼collar 炒車相班友自己都過唔到自己果關
石撚咗
一來我唔知,我又唔係忠粉
二來同你拗左成晚連飯都未食,你又淨係拎啲廢話出黎講,你唔知咪自己搵囉
搵咩呀 搵到都當睇唔到㗎啦 viu9盲㗎
而家又唔知啦 但你舉例嗰陣係咁攞BTS出嚟喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞