唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
洗左負評先
唔係一陣俾人扣糧
留言之後先慢慢搞
想睇after class跳call my name一定好正
唔好介意
我作為一個普通到唔普通既連登仔
我都解釋唔到呢個現象
SBT
今次露哂底
淨講樣 yumi算靚 係其他collar/果3件野入面
有嘅都,同埋亞視起碼都有過大臺式製作團隊,有藝員訓練班各樣,係真係主要因為一臺獨大積弱歷史問題。真係冇辦法,呢個問題真係由67年11月19號開始就已經係咁。無線係無線,嗰陣麗的重係有線,之後先轉。無線歡樂今宵食埋67暴動後維穩期收視(呢樣嘢其實有啲似而家呢個狀態,唉所以香港其實係萬劫不復),咁已經爭輸咗一步。跟住80年代再玩埋音樂嗰瓣搞勁歌,個距離就更加遠。又要重複一次,我覺得香港嘅電視真係算有睇頭都係得hktv vs rtv vs ctv 嗰幾年架咋 三個臺都出到一啲明星出嚟,同一晚強人 vs 鱷魚淚 vs 名流情史
真係咁

我覺得兩個台都有進步
Tvb 最近平衡緊老年同年輕個節目分佈
係明顯見到平衡左

Viu 唔洗講 造星發揮如常
啲劇集開始幾好

大家都有進步 得益係觀眾
如果個行業係咁run 既話
咁做好合理
唔講政見 Yumi唱Live 好撚難聽
預計過千負評後,會有一堆PR入嚟9 屌
貼After class改圖恥笑
留言質素會降低好多
所以連登個正負皮系統得啖笑
係方便兩種人
一種睇標題既弱智狗
睇到係tvb related就負
呢種時事台班弱智最多
一種就真pr
有良知一定撐Collar

冬妹
已經黎
好心你地都係一樣
自己開完post 圍完爐
之後上完熱門俾人反cup

出面咁多diss collar既post

Tvb四條女又冇咩得罪連登都咁

我當就算紅左都係一樣俾人反 反得勁十倍
Tvb唔撚負唔通正咩

下次就咪推上熱門喇

理性對待tvb
反cup係因為viupr9喺1930收到加班order多ac入嚟負皮啫,負皮容易reply難
viu個班小粉紅係咁
自己做緊小粉紅都唔認
Viu同tvb咪一擔擔同一個老豆
啱 我地黃圈手足最理性
一定撐viutv
癲 無圖咁傾
連登變左文學討論區
Collar啲樣炒晒車 啱啱食完飯 唔po好過po啦
我都跟左marf屋企插左國旗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞