唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
記得嚟負皮我啲鉉辰post
撚得閒睇你啲韓狗咩成班整容狗 個個一撚樣樣
唔係點反映民意
TVB係藍到黑,係黑
淺藍咪又係藍 藍得都一樣㗎啦 諸多藉口
一定要反映?
你會唔會理街邊啲狗食嘅屎好唔好味?
好似你咁,講到自己對兩隊冇興趣但又入嚟噏
我唔係留意佢地
係留意你地班成日係度搬龍門嘅傻閪
所以我呢個post完全評論過呢兩隊垃圾
你好緊張collar
反正兩隊個底都一樣 兩嚿屎 after class嗰嚿新鮮啲 viu嗰嚿擺得太耐 臭上加臭
我緊張collar你咪緊張afterclass
我係viupr你咪tvb pr
傻閪
我緊張黃鉉辰👨‍👩‍👦
我只在乎你❤️❤️❤️❤️Hyunjin❤️❤️
算啦
由得佢地拎ViuTV啲低質垃圾黎抗爭自high打飛機啦
你地係我眼中只係一班討論緊邊舊屎好食嘅食屎狗
我就係喺隔離笑鳩你哋食屎都要研究嘅路人
然後你地就吠話我係是但一舊屎嘅PR
冇人在乎你……
佢哋慢慢enjoy食屎kpop車尾燈都見唔到
TVB隊女D人名係連登到有人講咗好耐
但除咗15-6歲個妹妹之外,我全部未見過個樣

利申:冇睇電視直播好耐,所有嘢如果想睇都係用OTT
樣都可以主觀話一邊靚啲,但年齡就絕對客觀一邊贏
老人家先睇電視
Who caresq
你咪繼續食果個乜鳩辰嘅屎鐘意得kpop嘅都唔expect係正常人啦 傻閪
冇喇樓主,你已經畀班友摘咗名,以後你出親啲講佢哋嘅帖都可能會有班友洗正負評洗版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞