唔計政見,After Class定Collar

817 回覆
1058 Like 2734 Dislike
計唔計政見
after class 都係收皮
TVB = 過街老鼠
TVB出品 =過街老鼠d排泄物
明解唔明解?
我有我反
你有你反
明唔明?

我依家以Highlight fans反鳩鏡狗抄襲呀
夠料未?
係,因為佢今年36歲...
BTS真係好慘 有事就比你擺上枱出嚟攞彩
無嘢就割蓆
話個色調抄襲有啲牽強
因為cyberpunk都離唔開呢啲色調同構圖
只可以話佢哋參考咗同一種風格
嗯,你講得冇錯
係呀 冇必要為tvb擔心wo
由得佢地睇國務院雙重標準咪得

D野有優先度架麻
E個真係屌打 攞碌屌嚟打
咁點解唔搵連登仔最中意果四個出黎比
你地整個咩聲夢vs造星算喇
點解話魷魚同殭屍拍得好 過千負評
就等於viutv狗圍爐既
Ching係咪覺得自己既立場先係大多數
相反既話就係圍爐 造馬 pr
點解你可以理解為幫TVB講野?

我淨係想講香港依家個娛樂圈亂七八糟,垃圾星上位唔講,班友未上位之前連登黃絲就話睇電視會分好黃藍,但原來得個講字,我鍾意既就係黃
紅台藝人做盡藍事都理直氣壯照睇
睇都唔係問題,但又會屌返對家台好藍人地睇係有問題
以至傳媒依家都係歸哂邊,一律唱好寫好鏡狗及ViuTV藝人

你上邊問我搵一個地方問邊一隊女團受歡迎啲
我咪講返香港依家既社會現象俾你聽囉
娛樂傳媒都做假喎大佬

我覺得TVB衰啲都唔代表我要捧第二個紅台上位架
講得出連登無港豬已經證明條友重度
仲ff緊連登=黃壇
其實牙wing都講過要16-25
最尾
因為事實係有明顯PR係度洗正負評?

我唔評論果兩套劇垃唔垃圾
我唔係專業影評人
但綜合市場反應,大眾口碑,專業影評,覆蓋率去睇
連登俾果幾千負評對於一套世界級爆紅既作品點睇都唔似係一個有代表性既意見
上面有人話條件一樣
但我係啲非政治取向同中國無關既事物都睇到明顯唔係囉

如果想拎例子做反例,麻煩拎返同樣係影視作品作比較
咁就係囉 你咪exactly 係我講既有咩事就第二個紅台 呢樣果樣 差在未出金剛棒

人地冇得抗爭都算喇 唯一手段去對抗下tvb都要俾你點醒? 你又知人地唔係醒既?
更何況tvb收皮先有咩唔好

就算呀q精神又點
係咪要抑鬱到死先得?

你就算個心唔係幫tvb 做緊既野都係阻住tvb收皮
唔通你覺得大家都係紅台唔應該有偏見
大家公平對待?

喂起碼viu個chillclub有請黃既人上去呀
扮野又好 pr 又好 起碼會扮下

呢家個香港問題係邊 咪就係扮都唔撚扮囉

除左笑人地雙重標準睇紅台 咁你有咩高見可以收tvb皮?
如果覺得人地捧垃圾台/藝人
Viu係靠反tvb既
咁到時tvb收左皮

舊垃圾就會自己去番垃圾桶
冇必要操心

Tvb愈快收皮就更加合你地意
一舉兩得
其實佢五官算靚㗎
師兄有冇咁偏
估唔到viu登都有成千人正評after class
欣賞唔到咁重支那味你加油
證明左col 有幾個真係極度唔岩連登仔口味
果d負評唔係假

同埋after class好過咩super tiger同四淨種果五個好多
單論五官真係唔差,但係面型炒再加短頭髮令佢好男人樣(主要係面型,將佢成塊面下半部壓扁啲會好睇好多嘅)
如果佢唔係女仔去選女團,而係男仔去選男團嘅話,會合理好多(因為對女仔嚟講,呢type係有魅力嘅)
你都幾好笑 你以為自己係邊個
依家tvb比支那射住黎維穩
到時viutv坐大到個程度超過tvb 佢地輕而易舉就可以掉左tvb呢個condom拎viutv黎維穩
到時你覺得自己有能力阻止viutv? 係咪不自量力得太緊要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞