〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
大家有大家嘅意見幾好呀,大家喺唔同角度出發,見到好多高質分析,都inspire咗好多新嘅諗法出嚟
有D結果都唔係我最想揀嘅選擇
但the game must go on
已經錯過嘅咪接受咗佢
繼續按當刻嘅情況
發掘僅餘最好嘅結局
傾下計先 有嗚聲先訓
倫b
你返去單機啦 bye
真 去到呢步有唔少選擇都未必係大家心水
但既然去左馬就要尊重群眾決定落子無悔

賭巴話齋 越爛嘅牌越要用心打
btw大家唔好話龜頭巴啦
佢都係講下自己諗法 又冇屌人/語氣唔好

與其為無意義嘅事嘈
不如規劃下未來路線
同意,齊上齊落,接受大家選擇
小心倫仔變無面班長捉主角
巴打明你感受
中間都有好多奇怪選項(特別係頭幾個po)
希望你都睇得開心
此一時彼一時嘅
入去後見到嘅野,會影響之後嘅決定
想想也是理所當然的
又咁諗,一開始入去係主流,到後黎出去變返主流
正正就係因為入面見到嘅野影響到人嘅選擇囉

除左明示哂想玩爛個故淨係想走去自殺之外
我覺得其他大家有咩諗法都無乜所謂
當然你覺得齋睇唔出聲
比較無壓力會玩得開心啲嘅都無問題
你問我最on9個選擇係
無設計圖都衝入實驗室
Ching0一早講明moto motalk
樓主都懲罰性地扣血
外加debuff 雙計
無面人應該都需要時間先可以晉升成風紀
唔覺得倫仔今晚會變身
果時無live到
我諗係因為當時大家覺得ching0友軍會俾橋點樣甩開後面班追兵掛
實際上就算係而家
後面俾人走要去邊度避難都好難決定
真啊! 例如文雀巴分析2A條仔分析得好好,如果唔係之後大家都唔知夜晚仲可唔可以行動

其實我自己都係抱住玩遊戲嘅心態睇故啫,當train吓自己啲思維能力,為咗玩game而嬲就失去遊戲嘅意思,大家一齊開開心心繼續鳩估睇故
第一個Post 都未睇完
入來亂投
10:30
邊一邊贏
你走近那名學生。

「喂。」

他背對著你。

A. 「郭倫?」
B. 「有話想說嗎?」
C. 「最後兩晚了。」
D. 「你想離開嗎?」
E. 在這裡休息
F. 離開課室
樓主行文其實唔係好華麗 甚至可以用簡樸來形容

但佢好擅長喺極小體量嘅篇幅入面塑造氣氛
好似5樓廁所嗰段 淨係「推門聲。」三個字已經嚇到瀨屎

而設定、人物形象、規則 所有野都不斷浮緊出面 繁多但不囉嗦
真心佩服佢可以喺短文入面塞到咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞