〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
但本身阿倫都唔係好show主角喎
明顯係要收集曬紙條,睇埋圖書館本破解密碼學。先會有答案
咁有異變 依家叫醒咗佢都係會完一日
班房變狼?
唔多明喎 好亂啊究竟係第幾日變狼
佢係怪物襲擊就仆街
我地3HP吞精狀態呀大佬
就算唔係呀倫/變左無面人,係咪一定要1800未訓先都大機會俾人搞,唔係架話應該唔會俾人扣血
訓係safest option 但就算講多句應該都唔會有太大問題掛
我唔睇username 以為係堅嘢
學曬樓主啲文筆
原來連登咁多描寫文高手
直覺如果今晚唔問,聽日就見佢唔到
樓主唔會咁好俾兩次機會
作者個伏都擺到咁
郭倫好地地唔出聲用背脊得住你
點會冇異樣

你係文雀本人會唔會再出聲撩佢
模仿文高手啫
如果瞓醒係咪要考慮埋點避開落樓集合嘅人然後上天台
人狼我哋玩咗咁耐淨係見白袍佬先做到,硬係覺得3B入面係倫仔想同佢對話

如果呢個論點成立,就算佢唔係倫仔,係衰人最多都係風紀,殺唔到我哋

不過都明大家強調「躺」變「背」呢個位,始終都係其中一個concern位

Btw跟大家投,齊上齊落
個窿已知用途
而且回合數極緊張 捐左冇收益
留意下 長文通常冇咩伏
越短越伏 似係 pattern?
負皮,惡搞
Happy Ending
個窿之前offer俾我地2A=>2B 但我地跳過咗 依家好大機會冇用 所以冇睇
咁多要花多round問係咪倫b 似乎大伏
作者再三比警告
「先前的男生……他被逼瘋了……他只是沒有在睡覺……」女生如此說。

先唔講係咪倫仔 懷疑就算果個係倫仔都好 佢都唔敢出聲

狼人到底係點樣判定沒有在睡覺呢 可能除左要好似果個人咁躺平外 另外真係要粒聲唔出 起碼唔準傾計 一嘗試傾計都=冇瞓覺(雖然冇嗚嗚) 但我覺得樓主唔會想拖劇情 有得應機佢最少會應句/望過嚟不發一言

但佢而家唔應機已經算係比多次機會我地揀

更加唔好講解放一切係咩意思

如果係倫仔 瞓醒都仲見到架嘛 好似瞓左先好啲
唔好啦
諗咗下 要問到實質嘢 要用兩輪
嗚嗚100%到
瞓先 早抖
我諗未必嘅 咁多options 都暗示咗呢個係郭倫
同埋人數都冇變 佢未必出事

穩陣:瞓
博一博:套吓料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞