〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
今日心情唔好冇追得咁貼 , 我覺得而家最多只可以同郭倫嗲多一句就要去3A匿埋咗先 , 之後上天台攞物資 .

希望佢最後回心轉意同我哋一齊啦
同埋如果成功令郭倫捱過咗今日之後 , 唔知下一日嘅情況會點
同你講野果個人如其名會然,我一左封鎖左,一比人篤爆就nmsl
+1,不過想問點解匿3A?
之前唔係去咗3A嗰陣時避開咗走廊嘅急促腳步聲咩?上次避到我諗今次都避到掛我唔肯定直接上一層會唔會避到無面人
Day 2 20:14
Day 3 19:15
Day 4 17:16
Day 5 14:17

Day 2 成功轉化3B女同學
(正常人-1:無面人+1)

Day 3 禮堂個無面男可能係剛轉化完成
另外仲有個倒地男學生
呢個應該係失敗品
(正常人-2,無面人+1)

上面可能性都幾高,但下面呢個就斷估多D

Day 4 小空間轉化一人做1
一人自殺、一人轉化失敗(9up)
(正常人-3,無面人+1)
準確D講係Day 5 第5個回合
咁啱Day 4 都係第5回合畀3D女風紀捉到
Thx for ref睇多次先
咁睇黎直接衝上天台都行得通,不過大家都好似好想嗲多幾句
個人覺得竹,因為之前劇透過郭倫個真人係乖寶寶,所以唔會入team,一個人搞唔掂係要connect TW
繼續Lm
啱呀﹐聽晚可能要上5樓課室瞓
倫哥都唔係好想講嘢,未必有用,5樓訓似安全。
同埋轉化應該係禮堂後台發生,危險地帶,唔方有得睇,不如專心玩主線
但宜家吞咗精,又得返3HP
如果搵方法解除遲鈍狀態要-2HP

但唔解除遲鈍狀態就最好要後4/5樓過夜
因為遲鈍狀況最多行1/2層樓層,同埋時間會過得快好多
係咪唔比人返工
一日就爆幾個post
點追
瞓醒應該爆po
無計﹐而家目的係要生存、係要贏
行每一步當然要諗清楚個後果﹐為咗贏可能真係會無哂樂趣
打機係會有樂趣﹐但如果將打機變成職業﹐電莖選手都唔會話職業生涯好有樂趣啦﹐日日逼住連續十個鐘八個鐘打機
現實就係咁殘酷﹐置身香港或者抗爭現場﹐面對對方帶來嘅種種改變﹐你幾時覺得會有樂趣
真係想有樂趣﹐大可以好似post 2咁拚疲衝入禮堂間房仔送死﹐期待下有啲咩意料之外嘅事
真係好撚驚

其實樂趣呢樣野,可能都類近樓主想帶出既訊息。
9玩然後見到某D情節,同用腦玩贏,得到既係兩個程度既樂趣,後者個過程好難,但結果就豐富得多。
代返落人生其實咪一樣?
對我嚟講大家一齊交流同諗點玩先係最大樂趣
但有幾多冒險派留言講下自己嘅見解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞