〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
唉我唔知咁樣會唔會引導錯方向,有冇舊讀者可以比多啲inspiration我
我知,只係唔想講同室獄友
既然佢地都cosplay著哂紅色校服,學校做場景,打個比喻姐
okok sor
btw樓主求你唔好玩鳩我地啦 唔好衝到上前對話後 仲要我地揀option啦我地對話係想講天台嘅野啊 幫我地幫埋啦樓主如果你唔想我地對話就躂躂躂算啦 唔好拖多round啦

追post追到好緊火啊
實驗室Ching0係無著衫
喱個故原本其實係唔使扣血只係吞精
要智取 但我地行左冒險路線先無哂血
如果有餅回血 大家又會有信心去撞 未必好事
但打大佬應該係需要回血
所以就算有餅回血都唔好期望回血安全地去探索
留黎打大佬先用
然後果位巴打post完圖後被bam
喺追故post到被bam嘅話 我地會好好懷念巴打你同文山架
4回合 離開3B 上一層 再上一層 5樓開天台 岩岩好分分鐘天台搵到既野說服到埋倫仔入隊! 我投C

睇返前幾日嘅第5回合
Day 2:3A入面調查
Day 3:離開禮堂,有追兵
Day 4:入3D撞正風紀
Day 5:入3A課室 [走廊掠過一陣腳步聲,逐漸遠去]
Day 6:5樓廁所傾緊計

有理由相信第5回合巡房
同佢講金毛單嘢可能有機
我prefer 我地單人匹馬上天堂先 發現所有嘢安全 拎晒補給(如有)再去其他未探索嘅地方搵搵先 然後聽日就帶倫b上天堂 避左個審判 唔知可唔可行呢

倫b 雖然知你想做順民 但我都想帶你走
睇清楚全句
有個苟延殘喘的地方,讓我望望天吃個餅安渡餘生再找我吧。
出嚟大家笑吓啫
天台
苟延殘喘= 延續生命 =唔想死=天台有料到
笑到gapgap聲
似流亡再返唔到嚟
唔肯定
佢話搵到個苟延殘喘的地方先好同佢講
我地搵完先返黎同呀倫講啦
btw有人話做乜唔繼續同郭倫傾
因為你自己就堅持先有希望
但好多人都係有希望先堅持
所以我覺得馬上去天台做哂要做嘅嘢
咁聽日說服郭倫先有牙力
觸發條件係 天台解鎖先?
同埋點解講到死纏郭倫就會跟你走咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞