〔逃脫9〕請選擇目的地:

1001 回覆
142 Like 4 Dislike
睇琴晚討論應該都傾硬,唔知會唔會一兩句就走左去,然後有得揀追住問?追向下就唔好架喇
我都咁諗
但都有巴打提出過吞精狀態可能會影響行動
導致會上樓期間同糾察撞正
保守啲應該去3a用2rd等時間過
咁又的確未有過朝早吞精狀態嘅行動紀錄可以參考
加上俾人捉落去又吞+距離天台又遠左後果係嚴重嘅

本身都1516,但加上而家同緊阿倫傾計
似乎就真係避一避先好啲
目前見到啲人個個都講講下唔講,突然就吊起你癮呢點真係好仆街
夜晚學生有古怪都係估估下,2樓夜晚入去個兩個又係瞓底哂,我地間房夜晚入去郭倫又係瞓底唔理人
如果話吞精影響夜晚嘅行動,咁要諗下主角點解會冇事?
定係主角夜晚瞓覺之後都會轉變成狼?
如果真係有影響,咁會影響啲咩?
如果啲人唔瞓除咗俾狼人捉仲會唔會發生其他事?
因為主角都吞咗精,呢啲都需要考慮,甚至可能影響結局
都係既,未傾完好難決定住。
吞精狀態同計round照計冇影響,唔知同搵班房「用左好耐」有冇關係,但以文雀長期吞精黎睇,似乎移動同上三層樓梯唔係問題。
另外雀仔個好累似乎係好緊咁,唔再係痛同嗄
+1支持保守等下
有時有啲選擇真係睇到我R哂頭
的確值唔值得呢個位人人唔同,最後都係睇民意決定
認同 其實我覺得唔係主角廢 係我地比佢d選擇廢
懷疑能力值係一開始教員室反應而定 唯一一次有揮拳反擊
文本描述就話吞精影響狀態姐,等下會好
每次慘過之前,應該係講越來越返唔到轉頭,郭倫吞6次真係唔知會點
變狼應該係審判果時先有
重睇啦次次都9估9 up,阻鬼住人討論事實
題題大家呢個會然講過鐘意香港令佢打冷震,唔該幫佢手開單機模式
吞精狀態應該會影響主角行動,主角會容易攰,易受傷,胃痛,作者表示要一日時間恢復

結果係主角扣血即刻解除,我之前斷估係類似大肚嘅狀態,主角要時間適應或者落咗佢之類

目前我有多一種推理解釋啲精係咩嚟
1. 狼人幼體,之前講過,但唔合理要日日吞
2. 狼人食嘅治料,我估所有人體內都有一隻狼人幼體,而禮堂吞嘅精就係俾狼bb食嘅食物,由於大量同狼人係體內成長緊,吸埋主角身體養分,所以主角身體會攰會虛弱,但係只要受傷,身體會先保護自己而暫停成長,所以主角俾人打完就立即冇事,到期審判就去做實驗睇下個條友成唔成功轉化成狼人嘅容器之類
你好煩 睇個故都比人屈5毛 再人生攻擊埋 有冇咁低質?
其實有可能都唔出奇,不過我地冇試過
講多句 香港搞到咁衰 多得你呢d人唔少 無限上綱上線 專迫害同路人
係啊 淨係得把口講好嬲好嬲啊 之後買黃店 做風紀四圍捉”鬼”就當自己有付出
個故無面人咪就係你呢d
「郭倫。」

他背著你,停下腳步。

到呢一刻都仲未見到郭倫塊面,會唔會佢五官已經消失緊?
反而想問打冷震你解讀成咩?
咁冇理由主角認到佢架
一直以嚟,我地傾得最多計,投資得最多回合數嘅就係金毛
3 Round 同一地點同人傾計就收皮
仲有就係我地一直都冇資訊,同普通學生傾計要大約2round先知到少少嘢,我地見完金毛之後先慢慢有多啲資訊,所以冇可能放棄探索重要地方嘅回合數

如果要傾到人地肯合作,我覺得最少要3至4個回合
大致同意,最尾精係咩我未make 到perfect sense,kick住個位係被打完先暫停成長,不過已經諗得深入過我好多

底已露
你呢啲雜種 藍絲
你唔配用連登 你冇資格來呢度留言!
呢個位唔係太明 根據推測 呢個地方應該係一個監獄之類嘅嘢
但監獄唔係suppose要你改過自新咩
咁點解會體內存在狼人 好似唔係太過合理

純9UP 希望有人解答
我係討厭班左膠 和理非 有咩問題
狗未郁就係咁叫走走走 又人鏈
我解讀成尷尬不齒既:咦!你中意埋D核野!
另外,請善用起底功能。
加埋遊戲中久唔久就引人玩爛。
係個post就耐,一D都唔覺得佢認真玩,講就大大聲。
其實一早講過「逃生圖」打交叉係伏嘅機會點都大過安全
安全嘅多數用剔同圈㗎
yiu
講夠個post 同世界既垃圾,可以返正題繼續分析
呢個真,不過而家都算清楚咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞